Cantareata hip-hop a fost nevoita sa puna lacatul pe usa unuia dintre magazinele sale de bijuterii si gablonturi, situat pe strada Covaci, in centrul istoric al Bucurestiului, din pricina tiganilor, care dadeau tarcoale locatiei zi si noapte.

Cunoscuta drept “cea mai fidela fata” din show-biz-ul romanesc, celebra Marijuana, alias Dana Coteanu, a socat intreaga lume, cu ceva timp in urma, cand s-a transformat, peste noapte, din fata rebela de cartier intr-o doamna care s-a apucat de afaceri cu bijuterii.

Ea are deja la activ cateva colectii pe care le-a prezentat la ultimele editii ale Bucharest Fashion Week, unde a inregistrat un succes remarcabil.

Solista s-a lansat in afacerea cu bijuterii acum cativa ani, fiind indrumata de fratele sau, Alex Coteanu, si de tatal ei, alaturi de care mai detine un magazin pe strada sepcari din sectorul 3.

“Ma ocup acum doar de magazinul unde lucrez impreuna cu tatal meu. Pe cel din strada Covaci l-am desfiintat. Nu era vad bun acolo si primeam tot timpul amenintari de la tigani”, ne-a marturisit cantareata, care a reusit totusi sa nu fie victima unui jaf, protejandu-si bijuteriile cu un sistem de alarma performant.

Printre vedetele care au cumparat deja coliere sau cercei marca Marijuana se numara blonda Cristina Rus sau Oana Zavoranu. “Ele vin mereu la mine si isi iau ce le place. Avem preturi accesibile. De pilda, un colier cu cristale Swarosvki costa in jur de 350 de lei. in plus, realizam si reconditionari si reparatii”, a declarat Dana, pentru Click!.

S-a ingrasat 20 de kilograme

Artista planuieste sa revina in forta, anul acesta, pe piata muzicala. Pentru aceasta, ea va face niste schimbari de imagine, mai ales ca, din vara si pana acum, s-a ingrasat cu mai bine de 20 de kilograme.

“M-am ingrasat foarte tare. Acum urmez un regim alimentar foarte strict; trebuie sa mananc foarte putin si la ore fixe”, a marturisit cantareata. Ea ne-a declarat ca lucreaza la un nou album impreuna cu mulatrul Mike Diamond de la Dream Ciry.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.