Se aude ca, pe masura ce se afirma in lumea muzicala, Andra se captuseste cu puhoi de invitatii de a poza goala.
De curind, revista Playboy i-a propus sa-si dezveleasca nurii - destul de modesti, de altfel - contra sumei de 15.000 euro. Andra a respins si aceasta oferta, iar motivul principal nu pare sa fie acela ca, oricum, cistiga din cintat destul de bine. Voci indiscrete sustin ca numai in noaptea de Revelion a pus in pusculita 30.000 de euro!

Adevaratul motiv pentru care Andra nu vrea sa-si lepede textilele - cel putin deocamdata, spune tatal ei, care ii este si impresar - are legatura cu gelozia iubitului divei, Catalin Maruta, care s-ar simti lezat in onoarea de apropitar daca ochi straini s-ar perinda pe formele virginale ale cintaretei aflate in patrimoniul sau, momentan, fara acte. Asadar, Happy Maruta este cel care se opune ca Andra sa mai cistige un banut in plus, desi el agoniseste la ProTV "doar" 5000 de euro pe luna. Poate se hotaraste sa pozeze el dezbracat, intru prosperitatea cuplului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.