Starurile internationale surprind adesea prin rapiditatea cu care se misca in viata amoroasa. Astazi se lauda ca si-au gasit jumatatea, pe care o duc, cu surle si trambite in fata altarului, iar maine divortul devine solutia ideala pentru indreptarea unei decizii pripite.Va prezentam mai jos cateva mariaje celebre prin rapiditatea cu care s-au consumat.

Liza Minnelli si David Gest

Ceremonia a fost efectiv una de 5 stele, cu Michael Jackson in rolul de cavaler de onoare. Separarea definitiva a celor doi s-a produs 16 luni mai tarziu. Prin contrast cu mariajul de foarte scurta durata, divortul a parut unul interminabil. Fostii amorezi s-au dat reciproc in judecata, acuzandu-se de violenta conjugala, transmitere de boli venerice, etc.

Cher si Gregg Allman

La trei zile dupa ce divortul de sotul si partenerul sau de scena, celebrul Sony, a fost finalizat, in 1975, Cher s-a recasatorit cu muzicianul Greg Allman in Las Vegas. Zece zile mai tarziu, Cher introducea o noua actiune de divort. Pentru ca era insarcinata, solista a decis sa-i mai dea o sansa proaspatului sot. S-au impacat si au ramas impreuna pana in 1977, cand despartirea a fost definitiva.

Jennifer Lopez si Chris Judd

La nunta din 2001, J Lo a purtat o rochie de mireasa alba, traditionala. Tot in spiritul traditiei, solista a inaintat actele de divort dupa zece luni, hotarand ca dansatorul de care se indragostise in timpul filmarii unui celebru videoclip nu este persoana alaturi de care sa-si petreaca restul vietii. Dar J Lo, care mai fusese casatorita vreme de un an cu modelul Ojani Noa, nu si-a pierdut pofta de iubit. Cateva luni mai tarziu se logodea cu actorul Ben Affleck, iar la scurt timp dupa anularea nuntii cu acesta, cantareata s-a maritat cu colegul de breasla Marc Anthony.

Renee Zellweger si Kenny Chesney

Actrita s-a maritat cu alesul inimii sale, solistul de muzica country Kenny Chesney, pe o plaja din Caraibe, in mai 2005, dupa o relatie de numai patru luni de zile. Sapte luni mai tarziu, mariajul a fost anulat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.