Romantic incurabil, solistul a surprins-o pe Ioana cu un cadou indraznet: o camasa de noapte din satin violet, impreuna cu un set de cosmetice si un lantisor de aur.

Dupa un turneu maraton de 28 de concerte in doar 14 zile, Mihai Traistariu a petrecut cateva zile de relas in Bucuresti, chiar daca in noaptea de Revelion a sustinut cinci concerte.

Pentru ca a trebuit sa participe la repetitii, pentru recitalul de la Romexpo, Mihai a stat patru zile la un hotel din Bucuresti, alaturi de iubita sa. Din cauza ca in ultimele saptamani s-au vazut destul de rar, cei doi s-au bucurat din plin de clipele de intimitate. si, cu aceasta ocazie, au si “inaugurat” lenjeria sexy pe care Mihai i-a daruit-o Ioanei, cu ocazia Sarbatorilor.

Pleaca in vacanta la munte

“I-am oferit mai multe cadouri: in primul rand, i-am luat o camasa de noapte din satin violet, pentru ca am auzit ca este o culoare la moda, un set de cosmetice si un lantisor de aur”, a declarat Mihai, pentru Click! Cei doi indragostiti se pregatesc pentru o vacanta romantica pe care o vor petrece intr-una din statiunile montane din Romania.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.