Cantareata vrea sa-si faca o fundatie pentru protectia animalelor

Profund miscata de soarta animalelor, care sunt din ce in ce mai des torturate sau schingiuite, vedeta a luat atitudine si este hotarata sa faca toate demersurile necesare pentru a constitui o fundatie care sa protejeze si sa apere drepturile bietelor patrupede.

Solista a facut deja curatenie in sifonier, aruncand toate hainele de blana. “Nu mai port decat haine din blana artificiala. Eu iubesc foarte mult animalele si sunt impotriva tuturor acelora care le fac rau. Am mers prin tara la concerte si peste tot vad animale batute (cai, caini sau pisici) sau lasate, pur si simplu, sa moara de foame.

Mai nou, vad cum sunt omorate animale si mai si filmeaza executia si o dau la televizor. Este groaznic ce se intampla!”, a declarat indignata solista, pentru Click! Chiar daca nu are timp nici sa se marite, fiind foarte solicitata pe plan muzical, Dana este hotarata sa mearga pana in panzele albe si sa faca o fundatie, care sa-i poarte numele, in sprijinul necuvantatoarelor.

“ O sa fac doua adaposturi pentru animalele de pe strada. Am fost si eu prin multe tari, dar nicaieri nu am vazut, ca la noi, caini sau pisici abandonate peste tot si pentru care nimeni nu face nimic”, a mai spus vedeta. Ea a “adoptat” deja o pisicuta, de doar o luna, pe care a gasit-o chiar in fata blocului.

“Statea acolo amarata si murea de frig. Mi s-a rupt inima. N-am putut sa nu o iau in casa. Am botezat-o Pufy”, a adaugat cantareata. Pentru ca ii merge foarte bine pe plan financiar, solista este dispusa sa dea foarte multi bani pentru protectia animalelor: “Am vazut ca toata lumea ajuta copiii abadonati, dar pentru animale de ce nu face nimeni nimic? Eu sunt dispusa sa dau multi bani, dar sa stiu ca ajung unde trebuie”.

Ii ia mamei saltea cu bule

Pentru ca, in ultima vreme, starea de sanatate a mamei sale, s-a inrautatit, vedeta colinda magazinele pentru a-i cumpara acesteia o saltea medicinala.

“Mama nu se simte deloc bine, este imobilizata la pat. Vreau sa-i iau o saltea cu bule de aer. pentru a-i mai alina durerile”, a mai precizat solista. Prinsa cu foarte multe cantari, Dana nu mai are timp si de maritis, desi isi doreste enorm sa faca acest pas: “O sa facem ceva ad-hoc, ca sa nu stie prea multa lume.”


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.