Britney Spears a fost dusa la spital de catre politisti pentru a afla daca aceasta se afala sub influenta alcoolului sau a drogurilor si pentru analize psihologice, dupa ce la casa sa din Studio City a izbucnit un scandal legat de custodia copiilor sai, informeaza CNN.

Politistii au fost chemati la resedinta vedetei pentru a media conflictul dintre Britney si Kevin Federline, fostul sot care venise sa ia copiii dupa vizita legala pe care acestia aveau dreptul sa o faca mamei lor.

In prezenta politistilor, copii au fost returnati tatalui lor, scrie CNN.

Un film inregistrat din elicopter si transmis de catre televiziunea locala, preluat si de catre CNN, o infatiseaza pe Spears, inconjurata de politisti si de medici care o duc inspre o ambulanta parcata in fata casei.

Doctorii de la centrul medical Sinai din Los Angeles vor decide daca vor trebui sa faca apel la legea din California care le-ar permite sa o retina pe Spears pentru analize psihologice pentru 72 de ore, a declarat un oficial al politiei.

In acest moment, artista americana se afla in lupta cu fostul sau sot, Kevin Federline pentru a obtine custodia celor doi baieti Sean Preston, de doi ani si Jayden James, de un an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.