Vinerea aceasta, Grand Ballroom din Crown Plaza va gazdui unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale primaverii. Este vorba, mai precis, de o memorabila seara de prezentare de moda, manifestare organizata in beneficiul copiilor din Romania infectati cu virusul HIV. Doina Levintza, personalitate emblematica a modei din Romania, designerul pakistanez Mehdi si designerul italian Pal Zileri isi vor prezenta creatiile in cadrul acestui eveniment caritabil. Spectacolul este conceput ca o actiune de strangere de fonduri pentru proiectele sustinute de reprezentanta UNICEF in Romania. Fondurile obtinute vor contribui astfel la imbunatatirea conditiilor de trai ale copiilor seropozitivi din Romania.

"Banii vor fi folositi, mai precis, la deschiderea unui club pentru copiii si adolescentii seropozitivi din Constanta", a declarat Pierre Poupard, presedintele UNICEF Romania la conferinta de presa premergatoare evenimentului din 8 aprilie.

Personalitati autohtone din toate domeniile si-au anuntat deja prezenta la eveniment, unde organizatorii asteapta peste 180 de persoane. Printre acestea se vor numara si sotia presedintelui, Maria Basescu, si a premierului, Ioana Tariceanu. De asemenea, Johnatan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, si-a anuntat si el participarea la eveniment. De altfel, interesul pentru acest eveniment este foarte mare, biletele pentru gala fiind epuizate din 25 martie, dupa acum au precizat organizatorii.

Deschiderea oficiala a evenimentului va fi realizata de Andreea Marin, director de programe la "Surprize, Surprize". Organizatoarea acestui spectacol este Wajiha Haris din Pakistan care, impreuna cu sponsorii, au decis sa doneze incasarile din aceasta prezentare de moda Reprezentantei UNICEF, Ambasada Pakistanului la Bucuresti fiind si ea implicata in organizare. La sfarsitul anului 2004, in Romania existau 10.735 de persoane seropozitive, dintre care 7.533 sunt copii.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.