Invitata de Liviu Stanciu la emisiunea VDTV, Adelina Elisei s-a dovedit o partenera de dialog destul de recalcitranta, in sensul ca n-a vrut sa "dea din casa", indiferent cit a insistat colegul ei de trust.

Si asta, in conditiile in care ea insasi se considera jurnalista si se presupune ca stie cu ce se maninca aceasta piine nu prea pufoasa... Dar, pentru ca relatia cu fotbalistul a scos-o din anonimat, transformind-o in vedeta, fara prea mare acoperire in calitati profesionale, sfioasa Adelina a scos la inaintare niste ifose de mare viitor, refuzind sa raspunda la intrebarile conlocutorului, de parca ar fi avut de ascuns cine stie ce mascari. Tot ce a reusit sa stoarca Stanciu, dupa incercari indelungate si complimentari excesive, a fost ca Adelina este "dispusa" sa faca... mici sacrificii de dragul lui Chivu.

Primul "mic sacrificiu" este ca va locui cu el, intr-o vila luxoasa, la Milano, desi, vai de mine si de mine, nu cunoaste pe nimeni acolo si nici macar nu vorbeste italiana. Drept pentru care, urmeaza sa ne citeasca stirile sportive de pe prompter doar in weekend, cind Chivu este, oricum, in cantonament cu Inter Milano. Ca sa poata fi cu el in timpul saptaminii, Adelina aduce pe altarul amorului al doilea "mic sacrificiu": va face naveta cu avionul, probabil, la business class, cu bilete platite de Chivu, desi, aoleu, nu agreeaza deloc acest mijloc de locomotie si s-ar putea sa o apuce raul de inaltime, saracuta de ea...

Ce sacrificii face, in schimb, fotbalistul care a facut-o celebra pe moldoveanca, este trecut sub tacere. Despre cadoul primit de la fotbalist, de Craciun, Adelinuta cu fite-n cap spune doar atit: "E ceva mic si dragut". Ne spui si noua cam cite carate are "micul" si "dragutul"? Daca nu, nu. Si, la urma urmei, poti renunta la sacrificiul de a citi prompterul in weekend, ca n-o sa plinga nimeni dupa tine!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.