Inca din primii ani de viata, Sorana este urmarita de o fobie ingrozitoare: se teme ca nu cumva balconul apartamentului in care locuieste sa se surpe.

In mod paradoxal, solista si-a amenajat biroul chiar pe suprafata balconului, si, din cand in cand, mai are palpitatii gandindu-se ca s-ar putea prabusi.

Desi spune ca are de gand sa-si deschida propria casa de productie, Sorana pare sa fi renuntat, cel putin pentru o perioada, la cariera muzicala. Cu atat mai mult cu cat doreste cu ardoare sa termine Facultatea de Drept, sa-si dea licenta si, eventual, sa se angajeze la Ministerul Afacerilor Externe, incepand din luna martie a acestui an.

Dar cine crede ca fosta componenta a trupei A.S.I.A. someaza, se insala amarnic. in urma cu ceva vreme, ea si-a deschis o afacere cu fostul ei logodnic, Alex, pe care acum se pare ca o administreaza singura. Este vorba despre o firma ce organizeaza evenimente, care, dupa spusele solistei, s-a dovedit a fi o afacere care iti asigura traiul de zi cu zi, fara insa a-ti permite excese.

Dupa ce s-a despartit de Alex, cu doar cateva luni inainte de nunta, Sorana si-a luat catrafusele din apartamentul lui, in care locuiau impreuna, si s-a mutat, din nou, impreuna cu parintii sai, unde, de altfel, si-a amenajat si biroul. Cantareata a dat dovada de imaginatie si, totodata, de spirit practic atunci cand s-a gandit sa transforme balconul in birou.

Numai ca decizia nu s-a dovedit a fi una chiar atat de inteleapta, intrucat Sorana este urmarita de o fobie teribila: inca din vremea copilariei, ea se gandeste ca balconul s-ar putea surpa, iar ea sa cada in gol, de la etaj. “Sentimentul de panica ma urmareste tot timpul. Ma tot gandesc ca as putea cadea de la balcon. Se intampla chiar sa-mi pierd puterea de concentrare din cauza acestor ganduri”, a marturisit solista.

Casa in care Sorana locuieste alaturi de parintii sai este una extrem de luxoasa, amenajata dupa gusturile mamei sale. Apartamentul este “invadat” de oglinzi, realizate de un profesionist in domeniu, in diferite forme: ovale, patrate, rotunde si chiar sub forma de inimioara.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.