Tot din seria agramatismelor televizate: invitata in emisiunea "Eurotombola" de la Prima TV, cintareata de muzica populara Maria Cirneci mi-a ucis si ea doi neuroni cu ceva ce ar fi trebuit sa fie doar o banala prefata a unei cintari: "Vreau sa-i multumesc in special lui Romica si lui Cornel Palade". Romica si Cornel n-au observat insa aceasta ireverenta lingvistica, fiind foarte preocupati sa intrebe un telespectator care sunase "Cind te-ai trezit, unde te-ai scarpinat prima data, aici sau aici?". Refuz vehement sa va spun ce insemnau "aici", respectiv "aici".

Fizzzz (cu citi de z se scrie?) a implinit 28 de ani, ocazie cu care a dat o petrecere-monstru, intr-un restaurant cu specific romanesc. Pin-aici, nimic atit de senzational incit sa ne determine sa consemnam acest eveniment. Ce ne-a impins cu adevarat la asta a fost o editie a emisiunii "Povestiri adevarate", care a prezentat pe larg aniversarea, atit printr-un foarte amplu reportaj de la chiolhan, cit si printr-o discutie cu insusi Fizzz, in studio. Ce-am vazut la petrecerea lui Fiz: niste mese lungi ca de nunta, niste fete costumate oarecum in nase si dansind din buric pe manele (normal!), niste burtosi care dansau si ei, pe alocuri, chiar in picioare pe scaune, si pe Fizzz care ba dansa, ba trecea pe la mese si ciocnea pahare cu lumea. Ce-am retinut din discutia lui Lucian Viziru cu sarbatoritul: "Nu am o prietena fiindca sint pretentios", "Voi face o linie vestimentara cu brandul Fizzz, pentru ca Fiz a devenit un brand", "Voi dedica piesa mea de succes familiei mele, sper ca sinteti mindri de mine". Draga (aaa, uite ca mi-a spus cineva cu citi de z se scrie) Fizz, noi ne-am gindit la o prietena pentru tine, e vorba tot de un brand: o cheama Nivea si sigur o sa-ti placa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.