Cantareata are bijuterii cu briliante a caror valoare, 200.000 de euro, este cat a unui apartament in centrul Capitalei
Cand vine vorba de accesorii, vedetele din Romania nu se lasa mai prejos celor de la Hollywood. Desi colectiile lor de bijuterii sunt departe de a atinge valoarea celor de peste Ocean, briliantele nu lipsesc de la gatul sau de pe degetele cantaretelor noastre. Andreea Antonescu, de pilda, are o adevarata colectie de diamante la care au contribuit in cea mai mare parte fostul si actualul iubit. Andreea sustine ca multe sunt cumparate de ea, insa primul inel cu diamant l-a primit de la Iustin, primul barbat din viata ei. Au urmat, cum era si firesc pentru posibilitatile si pretentiile tanarului, si altele. Sirul pretioaselor bijuterii s-a intrerupt, insa, in momentul in care cei doi au pus capat relatiei lor.

Din fericire, Andreea s-a indragostit din nou, si de data aceasta de un tanar si prosper afacerist, la fel de preocupat sa-si rasfete iubita. De-a lungul celor cativa ani de cand sunt impreuna, Traian Spak i-a oferit si el cateva bijuterii costisitoare. Cu ce si-a mai cumparat si ea, Andreea a ajuns in ziua de azi stapana unei mici averi. Diamantele cantaretei valoreaza peste 200.000 de euro si sunt puse la pastrare intr-o cutie de valori a carei adresa numai ea o cunoaste. "Fratele meu chiar face glume cu mine pe tema diamantelor. Imi spune mereu ca in caseta mea de bijuterii incape lejer un apartament", ne-a declarat vedeta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.