Desi are rezultate foarte bune la invatatura, Silvius, baiatul mijlociu al lui Silviu Prigoana, in varsta de 16 ani, a avut parte, la scoala, si de intamplari ceva mai neplacute. El a fost obligat sa mearga la psihologul liceului, impreuna cu fratele si tatal sau, dupa ce a relatat, intr-o compunere, cum se taie porcii in Romania, de Craciun.

Baietii cei mari ai lui Silviu Prigoana fac, de cativa ani buni, naveta Romania - Statele Unite, unde isi desavarsesc educatia: Honorius, in varsta de 20 de ani, mai are un an si va absolvi facultatea, iar Silvius este inca la liceu.

Desi petrec mai mult timp in America, baietii lui Prigoana vin cat se poate de des in Romania, in special in vacanta de vara si in perioada Sarbatorilor de iarna. in timp ce Honorius administreaza aici o serie de afaceri, unele proprii, iar altele mostenite de la tatal sau, Silvius are, acum, un alt motiv pentru a veni in tara natala ceva mai des: o iubita pe nume Simona, mai in varsta decat el cu patru ani.

Mandru de altfel de tara natala, Silvius a avut de suferit, la un moment dat, din pricina originilor sale. El a relatat, amanuntit, intr-o compunere, modul in care, in Romania, in ajunul Craciunului, sunt sacrificati porcii: li se taie gatul cu cutitul, dupa care sunt parliti cu arzatorul si, ulterior, transati.

Colegii si profesorii au fost stupefiati de cele auzite si, convinsi fiind ca povestea nu e altceva decat rodul imaginatiei lui Silvius, acestia au decis ca este cazul ca Prigoana jr. sa faca o vizita la psiholog, dupa cum a povestit fratele sau, Honorius, la emisiunea “High Life Confidential”, de la B1 TV.

A fost nevoie ca Silvius sa mearga la o sedinta insotit de fratele sau si chiar de Prigoana senior pentru a convinge terapeutul ca, intr-adevar, ce a povestit Silvius reprezinta adevarul adevarat. Cuvantul tatalui sau s-a dovedit a fi hotarator, iar de atunci, nici unul dintre membrii familiei Prigoana nu a mai fost la psiholog.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.