Vedetele s-au orientat spre familie in 2007, caci avem o lista lunga de vip-uri care au mers la altar anul acesta. Sau, daca nu au ajuns påna acolo, au trecut macar pe la starea civila si si-au unit vietile de partenerii lor. In materialul urmator va prezentam pe scurt cele mai importante nunti ale anului

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu

Pe 23 iunie, intr-o zi de joi, in atmosfera romantica a Gradinii Botanice, Cristian Boureanu si Valentina Pelinel s-au casatorit civil in fata catorva zeci de prieteni si rude. Sotia lui Boureanu a purat o rochie bej, scurta si sexy, la care a asortat un buchet de trandafiri galbeni. Nasii de cununie au fost Horatiu Nicolau si sotia sa, Andreea. Nunta, fara dar, a avut loc pe 25 iunie, la Palatul Snagov, si a fost cu adevarat reusita, din cate au povestit invitatii. Valentina a purtat o rochie Vera Wang si pantofi semnati de aceeasi mare casa de moda. Valentina si Cristian au plecat in Bora Bora pentru luna de miere.

Issa si Dani

Nunta a avut loc pe 28 octombrie, la Biserica Sfantul Vasile cel Mare, o biserica tare draga cantaretei. Mireasa, insarcinata, a purtat o rochie alba incrustata cu cristale Swarovky, cu spatele gol, semnata Catalin Botezatu, ca si costumul mirelui de altfel, iar mirii au ales amandoi verighete din aur alb. Cei 200 de invitati s-au distrat pana in zori la Athenee Palace Hilton, iar responsabili de intretinerea atmosferei au fost Loredana, Romica Tociu si Cornel Palade.

Raluca Sandu si Todd Medina

Casatoriti acum doi ani in America, Raluca Sandu, fiica presedintelui FRF, si fostul luptator din galele Ultimate Fighting, Todd Medina,s-au cununat religios si in Romania. Slujba a avut loc pe 3 noiembrie, iar nasii au fost nimeni altii decat Nicu Gheara si sotia sa, Mihaela. Fiica lui Mircea Sandu a purtat o rochie alba, creatie Ersa, si un buchet din trandafiri de aceeasi culoare, iar Todd a imbracat un costum negru, marca Valentino. Pantofii miresei, creatie a lui Mihai Albu, prezent si el la eveniment impreuna cu sotia, au fost incrustati cu cristale Swarovsky si, se spune, au costat o avere. Desi Todd Medina este de religie catolica, ceremonia a fost oficiata de un preot ortodox.

Roxana Ciuhulescu si Mihai Ivanescu

Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios pe 15 septembrie cu Mihai Ivanescu, directorul genereal Mitsubishi Romania. Daca mirele a sosit la Manastirea Caldarusani, locatia aleasa pentru cununie, intr-o masina neagra de lux, Roxana a venit cu elicopterul, pe care l-a “parcat” chiar in curtea manastirii. Cel mai amuzant moment al ceremoniei a avut loc la punerea cununiilor pe cap. Cand a venit randul Roxanei, preotul a avut o mica problema... era prea mic de inaltime, asa ca mireasa a trebuit sa se aplece putin ca acesta sa-i aseze cununia. Mireasa a purtat o rochie alba tip baby-doll, pentru a-i masca burtica de gravida, cu trena lunga, incrustata cu cristale Swarovsky si cu spatele la vedere, semnata Wilhemina Artz.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol

Pe 13 octombrie, mirii si-au facut aparitia la Biserica Alba din Capitala in doua masini Rolls Royce de epoca, inchiriate. Vizibil emotionati si mai mult decat fericiti, ei au pasit in biserica pe covorul rosu asternut la intrare. Ioana a purtat o rochie creata de Maria Hohan, iar mirele, un costum marca Hugo Boss. Interesant este ca mireasa a avut un buchet de cale albe, in timp ce nasa, directorul Acasa TV Ruxandra Ion, a avut unul identic, dar din cale negre. Mai multi prieteni apropiati, printre care si cativa colegi actori, precum Adela Popescu, Elvira Deatcu, Carmen Tanase, Dana Rogoz, Bebe Cotimanis au luat parte la slujba oficiata de doi preoti. Domnisoara de onoare “principala” a fost sora Ioanei, iar cavalerul de onoare, Razvan Fodor.

Cristina Spatar si Alin Ionescu

De multe ori s-a aflat pe ultima suta de metri pe drumul spre altar, dar abia anul acesta a reusit sa se marite. Pe 24 noiembrie, la Primaria sectorului 3, Cristina Spatar si-a vazut visul cu ochii: a devenit sotia omului de afaceri Alin Ionescu, dupa o relatie de numai patru luni. Cantareata a purtat o creatie marca Botezatu, dar si inelul de 42.000 de euro primit de la iubitul ei. In ceea ce priveste nunta, printesa R&B va trebui sa mai astepte pana in septembrie anul viitor, pentru a avea timp suficient sa aranjeze totul ca la carte, dar si pentru ca toate casatoriile din familia sa si a sotului sau au avut loc in luna septembrie.

Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac

Controversata casatorie dintre Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac a avut loc pe 6 aprilie, la Primaria sectorului 1 din Capitala. Cele doua vedete, care au pus pe jar intreaga presa cu nunta lor, au venit intr-un Mercedes ML, Maria imbracata intr-o rochie bej, iar Ion Ion, intr-un costum inchis. Intr-o alta masina, au venit nasii, Ilie si Amalia Nastase, care le-au urat tinerilor casatoriti sa aiba cat mai multi copii. Fostul tenisman Ion Tiriac s-a intors in tara, special pentru a-si felicita baiatul, si a plecat de la primarie insotit de bodyguarzi. Ceremonia a durat cateva minute, dupa care toti invitatii s-au reunit la o masa festiva.

Julia Chelaru si Bogdan Jianu

Cantareata si impresarul ei s-au casatorit pe data de 2 septembrie, la Biserica Sfantul Spiridon din capitala, dupa o relatie de opt ani. Mireasa a purtat o rochie alba, tip sirena, semnata Rita Muresan, de care s-a indragostit la prima vedere. Imediat dupa cununia religioasa, mirii au luat drumul spre un restaurant de lux din capitala, unde a avut loc petrecerea, condusi intr-o masina de epoca. In primavara anului viitor, Julia si Bogdan urmeaza sa plece in Ibiza, in luna de miere, pe care au primit-o cadou de la Nicu Gheara. Cei doi au promis ca vor face un copil in 2008.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.