Grăbit să ajungă la un concert, Pepe i-a aplicat Oanei Zăvoranu un șut in posteriorul bombat, iar Fata Morgana și-a rupt mana in direct, fiind transportată imediat la spital cu o ambulanță.

Anul acesta, Dan Negru va prezenta pentru a noua oară Revelionul, urmand să inregistreze un nou record printre moderatorii de televiziune din intreaga lume și să intre, astfel, in prestigioasa Guiness Book.

Cum era de așteptat, intamplările mai mult sau mai puțin hazlii nu au intarziat să apară la filmările care au avut loc săptămanile acestea. De departe, cea mai gustată de public a fost faza in care celebrul cuplu format din Oana Zăvoranu și Pepe s-a dat in spectacol la propriu.

Deoarece consoarta sa nu-și mai incăpea in piele in postura de Albă-ca-Zăpada și tot vorbea necontenit de cateva minute bune, Pepe, grăbit să ajungă la un concert, a scos-o pe aceasta in șuturi din scenă.

“Nu ne-a venit să credem. El trebuia să o ia frumos de mană și să plece amandoi, insă, pentru că era foarte grăbit și Oana nu mai termina odată, i-a dat , pur și simplu, un șut in fund de s-a dus de-a berbeleacul. Normal că am filmat toată scena și telespectatorii urmează să o vadă de Revelion”- ne-a declarat Dan Negru, amfitrionul show-ului de la Antena 1, in noaptea dintre ani.