Anul 2007 a fost unul prosper pentru Lili Sandu, atat pe plan personal, cat și profesional.

Artista și-a găsit fericirea in brațele miliardarului elvețian Mark Chouraqui, din partea căruia se zvonește că ar fi primit un superb automobil de peste 200.000 de euro, marca Bentley, a revenit pe piața muzicală romanească cu un videoclip de lux a cărui valoare s-a ridicat la 20.000 de euro.

Prezentă recent in cadrul unui eveniment sportiv, Cupa Smart, Lili Sandu a impresionat atat prin frumusețe cat și prin modestie, acceptand să se fotografieze cu toți cei prezenți in sală. In timp ce alte soliste petrec Crăciunul pe scenă sau in străinătate, vedeta a preferat să le facă o scurtă vizită părinților ei, la Tulcea:

“Părinții mă așteaptă cu bunătăți. Și, pentru că i-am văzut foarte rar anul acesta, e un prilej bun să mai stăm de vorbă”, a mai declarat Lili, pentru Click!. Artista nu va fi insoțită de iubitul său, care se află in Elveția, alături de familia lui, insă, ca un adevărat gentleman, i-a trimis acesteia o mulțime de cadouri cu valoare sentimentală.

In ceea ce privește planurile de viitor, cantăreața ne-a mărturisit că, in februarie 2008, va filma un nou videoclip la Paris, pe care și-l va achita singură, valoarea acestuia fiind mult mai mică decat precedentul, incadrandu-se undeva intre 5.000-7.000 de euro. Pentru ca extrasul de pe album să fie unul la fel de spectaculos ca cel anterior, telenovelista a apelat la ajutorul echipei cu care a colaborat la piesa “Jump”.

Cunoscută pentru gesturile sale filantropice, dar și ca o persoană care adoră copiii, Lili Sandu a dăruit micuților prezenți la meciurile de fotbal din cadrul Cupei Smart o sumedenie de cadouri. “Mă simt fericită cand pot face o mică bucurie cuiva”.