Este primul Crăciun al micuței Mayra, iar Rocsana Marcu a vrut ca fetiței ei să nu-i lipsească nimic.

“E cea mai frumoasă sărbătoare din viața mea, pentru că o fac alături de Mayra. Ea este foarte mică, nu știu dacă ințelege ceva, dar eu vreau să-i induc de la o varstă fragedă spiritul acestei sărbători sfinte in suflet”, a declarat Rocsana, pentru Click!

Ea s-a pregătit din timp pentru a intampina Crăciunul cum se cuvine. “Am fost la magazin și am luat un brad imens de 3 metri și 60 de centrimetri. Mă și mir cum a avut loc in casă. Am dat vreo cinci milioane pe el. Am avut noroc că erau niște băieți in zonă, care au fost drăguți și m-au ajutat să-l pun in mașină”, a mai spus Rocsana, care sambătă și duminică a impodobit pomul in toate culorile.

“Mi-a luat două zile pentru că este foarte mare. Deși mă așteptam ca Mayra să se sperie, ea a reacționat foarte bine cand a văzut luminițele. Nu mai contenește să se uite la ele, o fascinează pur și simplu!”.

Pentru că tatăl fetiței, Aurelian, nu a putut fi alături de ele de Crăciun, fiind reținut cu treburi in Italia, acesta i-a trimis copilei un costumaș roșu cu reni. “Am imbrăcat-o in Crăciuniță de pe acum să nu se deoache “, a mai spus glumind tanăra mămică. Deși Mayra nu mănancă decat lapte, masa Rocsanei va fi plină de bunătăți făcute de mama ei.