Prin urmare, groapa pe care a primit-o, drept “bonus”, din partea Primăriei orașului Piatra Neamț, in urmă cu cațiva ani, cand a fost numit “Cetățean de onoare”, vrea să o dea la schimb, cu una in București, demnă de o vedetă de talie internațională:

“Eu zic că, după atata muncă și realizări profesionale, merit și eu, cand imi va suna ceasul, să am parte de o inmormantare cu onoruri. Intenționez, dacă voi avea dreptul, să schimb locul de veci pe care l-am primit in Piatra Neamț cu unul in vestitul cimitir Bellu, din București. Iar dacă aș găsi un mormant pe Aleea Artiștilor, m-aș bucura și mai mult”, a declarat el, pentru Click!

Vedeta, care ne-a spus toate aceste lucruri pe un ton ce denotă atat realism, cat și simțul umorului, a dorit să menționeze că incă nu are gand “de ducă”. Starea sănătății sale e de invidiat, in urma controlului medical: “Toți se amuză că mă gandesc la inmormantare, dar și vedetele din străinătate fac același lucru. Doar in Romania, oamenii consideră că e morbid să te gandești unde vei fi ingropat”.

In altă ordine de ide, ca să revenim totuși și la lucruri mai frumoase, Mihai Trăistariu a anunțat că trage sfori să obțină licența de funcționare pentru firma sa de taxi: “Am cumpărat in leasing 50 de mașini Dacia Logan, care vor fi inscripționate cu numele firmei mele, Mihai Taxi, care va funcționa doar pe raza orașului Constanța. Sunt sigur că vara, cand turiștii dau buzna pe Litoral, voi caștiga bani frumoși”.

Cat privește spălătoria auto, afacere pe care demarat-o in urmă cu cațiva ani, aceasta nu va fi deschisă decat pentru taxiurile sale: “Costurile spălătoriei se ridică la peste 200.000 de euro, numai terenul valorand 150.000 de euro”.