In urmă cu cateva zile, starul a fost surprins intr-un magazin din Las Vegas, “camuflat” cu plasturi pe față. Presa din SUA a anunțat imediat că vedetei i-a căzut buza de sus. Cam așa s-a și intamplat, numai că acest lucru nu a fost cauzat de zecile de operații estetice, ci de o lovitură accidentală in gură primită de la fiul său Prince.

Pălărie pe cap, fular, ochelari de soare și mulți plasturi pe față! Aceasta este noua infățișare a solistului Jackson.

“Mascatul”, cum l-ar caracteriza mulți la prima vedere, a ieșit la cumpărături prin Las Vegas, alături de copiii săi - Prince, Paris și Blanket. Tatăl in varstă de 49 de ani a zăbovit cu micuții lui intr-o librărie, mai bine de trei ore, de unde s-a ales cu mai multe cărți.

“Dacă prin acest aspect a vrut să treacă neobservat, nu i-a reușit deloc. Din contră, a atras și mai mult atenția. Din cand in cand, iși mai scotea ochelarii și le mai dădea copiilor săi indicații. Probabil că și-a pus plasturii pe față ca să-și protejeze operațiile estetice de demult. Oricare ar fi insă explicațiile, look-ul său era mai ciudat ca oricand”, a declarat un martor ocular.

Explicația “măștii” avea să fie dată zilele trecute de un apropiat al vedetei. Michael Jackson a fost nevoit să sufere o intervenție chirurgicală de urgență, după ce a rămas fără buza superioară. Fiul său de cinci ani l-a lovit din greșeală in față, cauzandu-i probleme la buza superioară, care i-a picat pur și simplu.

“A fost lovit din greșeală de fiul său Prince Michael II, in timp ce se jucau. După lovitură, buza lui Jackson s-a desprins de gură și a căzut. A sunat imediat la un chirurg plastic, pentru o reparație de urgență”, a dezvăluit prietenul vedetei, sub acoperirea anonimatului.