Dupa ce s-a antrenat, ore in sir, pentru vestitul concurs “Dansez pentru tine”, de la Pro TV, CRBL a inceput sa acuze dureri foarte mari la articulatia mainii drepte.

Practic, dansatorul nu-si mai poate misca deloc bratul, iar acum asteapta rezultatul radiografiei pentru a afla daca va fi nevoie de o interventie chirurgicala.

Chiar daca iubeste dansul, CRBL ar putea fi tinut, pentru o vreme, departe de scena. Dansatorul trupei SIMPLU se resimte in urma antrenamentelor dificile de la concursul “Dansez pentru tine”, articulatia bratului drept cedandu-i.

“Nu mai pot sa misc mana. Ma doare foarte tare articulatia. Practic, e intepenita!”, a declarat dansatorul pentru Click! El a inceput deja sedintele intensive de reflexoterapie, insa acestea nu i-au alinat durerile. Disperat, CRBL si-a facut imediat o radiografie in urma careia doctorul va stabili daca este nevoie de o interventie chirurgicala.

Face sedinte de reflexoterapie

“Asta e. Arta cere sacrificii. Cine crede ca a dansa e floare la ureche se insala. Oricand te poti accidenta sau poti ramane intepenit. Daca va fi nevoie de operatie, o sa o fac”, ne-a mai spus acesta. Show-ul “Dansez pentru tine” a facut, de-a lungul timpului, mai multe “victime”. Pentru ca sedintele de pregatire ale concurentilor sunt foarte lungi si istovitoare iar dansurile din competitie dificile, multi dintre acestia au avut probleme.

Una dintre ghinioniste a fost cantareata Anda Adam, careia, la una dintre editii, i-a sarit rotula genunchiului stang, cu doua ore inainte de inceperea concursului. Nici iubitul ei, Victor Slav, nu a scapat nevatamat, el luxandu-si piciorul in timp ce valsa alaturi de Anda, la Sibiu, in cadrul caravanei “Dansez pentru tine!”


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.