Teo Trandafir va face la Prima TV o emisiunea live, de o ora, difuzata de la ora 19.30 de luni pana vineri. "Pe langa aceasta emisiune este posibil sa mai facem o emisiune care va fi un format international", a declarat Teo Trandafir, pentru NewsIn.

Referitor la zvonurile potrivit carora ar fi semnat cu Prima TV doar pe o perioada de 5 luni, Teo Trandafir a spus ca a semnat un contract pe o perioada mult mai mare de timp, dar nu a oferit alte informatii.
Teo Trandafir a mai precizat ca nu va aparea in grila de Craciun si de Revelioan a postului Prima TV. "Nu e normal sa pleci de la un post intr-o zi si sa apari a doua zi pe un altul", a spus vedeta TV.

Teo Trandafir a fost director al canalului Romantica din septembrie 2006 pana in septembrie 2007, cand a anuntat ca si-a dat demisia din aceasta functie pentru ca vrea sa petreaca mai mult timp cu copilul pe care l-a infiat. Teo Trandafir a ajutat la lansarea postului Romantica, care a avut loc in luna aprilie 2007, si a prezentat pe acest post emisiunea "TeoViziunea".