Cel putin aceasta este concluzia topului celor mai bine imbracati barbati realizat de revista People in 2007. Exista cinci barbati la Hollywood care au inspirat ani de-a randul populatia masculina din lumea intreaga in materie de vestimentatie, iar in 2007 continua sa se afle in topul preferintelor. Ce stiu ei mai bine decat noi?

1. David Beckham

Clasicii spun ca stilul e omul. In versiunea moderna stilul este David Beckham. Un fashion icon recunoscut la nivel mondial, britanicul stie sa faca cel putin doua lucruri foarte bine: sa joace fotbal si sa se imbrace. De la casual la elegant, stilul sau este intotdeauna pus la punct, chiar daca uneori pare ambiguu.

2. Terrence Howard

Il stiti din filme precum Angel Eyes, Glitter, Hart's War si Ray. Stilul actorului se plaseaza in sfere diferite, imbinand cu succes elemente ale anilor '60-'70 si accesorii moderne. In varsta de 37 de ani, Howard a fost nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din "Hustle & Flow" si a aparut in pictoriale de moda, pentru ca lumea chiar ii apreciaza, se pare, vestimentatia cu influente retro.