Povestea de iubire dintre Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc continua in ciuda tuturor celor care nu vedeau cu ochi buni relatia dintre cei doi.

Baiatului lui Viorel Hrebenciuc, eminenta cenusie a PSD, nu-i place deloc sa iasa in fata si nici sa vorbeasca foarte mult despre el si relatia cu Elena. Are calitati dovedite de om de afaceri, a terminat ASE-ul cu brio. Este asistent universitar, dar se ocupa cu succes si de business. Are intentii serioase in ceea ce o priveste pe femeia din viata sa. A demonstrat ca e indragostit cu adevarat de Elena si i-a fost aproape cind acesteia i-a fost greu, o sprijina in tot ceea ce face si are incredere in ea. De mai multe ori, presa a dat ca sigura casatoria lor, dar amorezii nu au comentat in niciun fel cind va avea loc evenimentul. Dupa ce se vor intoarce de la Paris, unde vor pleca in urmatoarea perioada, Viorel Hrebenciuc le va face cadou celor doi indragostiti o excursie de citeva zile la Milano, in Italia. Lui Andrei i-au intrat afacerile in singe si a reusit sa mareasca substantial conturile familiei. Nu este ca alti baieti de bani gata, ce se afiseaza cu tot felul de femei si nu prea ii place sa petreaca prin cluburi, decit insotit de iubita sa si prietenii apropiati.

Andrei si Elena, impatimiti ai sporturilor extreme

Adora sa mearga la mare, fac sporturi extreme, iar iubitul isi surprinde deseori partenera de viata cu tot felul de surprize si cadouri inedite. Inca nu s-au mutat impreuna, dar isi doresc acest lucru, insa mai au de furca cu parintii, care nu vad cu ochi prea buni relatia lor. Cel mai mult s-a opus Traian Basescu, dar atit Andrei, cit si Elena au trecut peste aceste lucruri si si-au trait mai departe nestingheriti povestea de dragoste, nepasindu-le de reactiile acestuia. Este clar ca Viorel Hrebenciuc ii va lasa toata averea fiului sau, iar Andrei va fi si mai bogat. Nu de alta, dar lucreaza cot la cot cu tatal sau.

Fiul lui Hrebenciuc ramine fidel BMW-ului sau

Nu e innebunit dupa masini, are in dotare un BMW, de care este foarte mindru. Pe Elena o va duce, zilele acestea, la Paris, iar acolo vrea sa-si reinnoiasca sentimentele de iubire. In momentul de fata, manechinul a renuntat in a mai urca pe podium, dorind sa se dedice doar activitatii sale politice. Andrei a fost de acord cu decizia iubitei sale si crede ca e una inteleapta. Acum, pentru ei importanta este relatia lor si profesiile fiecaruia si mai ales faptul ca au reusit sa reziste in fata tuturor celor circotasi, care nu-i vedeau impreuna si inventau despre ei tot felul de lucruri neadevarate. Nu stim daca Traian Basescu si Viorel Hrebenciuc se vor incuscri, dar in cazul in care se va intimpla, vom asista la o inrudire de zile mari.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.