Angelina Jolie ocupa patru pozitii in topul Forbes al celor mai scumpe fotografii cu celebritati vandute vreodata. Pe primul loc in top sunt primele imagini cu bebelusul sau, Shiloh Nouvel, pentru care revista “People” a platit 4,1 milioane de dolari.

Atunci cand celebritatile ating un anumit nivel de notorietate, pretul fotografiilor in exclusivitate poate atinge sume exorbitante, de domeniul milioanelor de dolari. Revista Forbes a realizat in premiera un clasament al celor mai scumpe fotografii cu celebritati din istorie.

Pe primul loc se afla Angelina Jolie, alaturi de Brad Pitt si micutul Shiloh Nouvel, fotografii care au costat revista People nu mai putin de 4,1 milioane de dolari. Urmeaza apoi pozele de la nunta lui Demi Moore cu Ashton Kutcher, cu 3 milioane de dolari si cele de la nunta din vara dintre Eva Longoria si baschetbalistul Tony Parker, vandute cu 2 milioane de dolari.

Tot cu 2 milioane de dolari, a vandut si Angelina Jolie fotografiile cu micutul Pax Thien, realizate in martie pentru revista People, si Larry Birkhead cu fetita lui, Danielynn. Pe locul 6, se situeaza nunta regretatei Anna Nicole Smith, din 2006, ale carei fotografii au fost vandute cu 1 milion de dolari. Pe pozitiile urmatoare, cu poze vandute la 500.000 de dolari se afla Britney Spears, din nou Angelina Jolie cu doua calupuri de fotografii si regretata Anna Nicole Smith.

Demi Moore si Ashton Kutcher au vandut fotografiile de la nunta lor, din octombrie 2005, cu nu mai putin de 3 milioane de dolari. Ei au ridicat atunci cota fotografiilor cu celebritati.

Cuplul a asteptat cateva saptamani pana a acceptat oferta revistei americane OK!Magazine. Demi si Ashton au organizat chiar si o licitatie in mass-media americana pentru a fi siguri ca vor obtine cel mai bun pret pe fotografiile realizate la nunta lor. Timp de un an, ei au detinut recordul la vanzarile de fotografii cu celebritati, pe plan international


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.