Inscriptii care de care mai haioase stau la loc de cinste pe burtica bebelusilor celebri.

Gandite si create de Andreea Esca, hainutele cu mesaje pentru parinti au ajuns in garderoba mogaldetelor cu statut aparte in show-biz: fetita Andreei Marin, urmasul Romanitei Iovan si baietelul Adrianei Bahmuteanu.

Vedeta Pro TV Andreea Esca si sotul ei, Alexandre, Eram au facut furori cu o linie vestimentara inedita, comercializata in magazinul cu articole pentru bebelusi pe care cei doi il detin. Nu exista nou-nascut cu parinti celebri care sa nu aiba in dulapior macar un articol de imbracaminte semnat Andreea Esca.

Costa aproximativ 20 de lei, sunt din bumbac si au inscriptionate sloganuri haioase, care ii fac pe bebelusi si mai adorabili decat sunt. “Vreau la Hollywood”, “imi place roz”, “Tata e cel mai puternic”, “Maine spun mama”, “50% dorm, 50% mananc”, “Vreau un mobil” sunt doar cateva dintre mesajele pe care copiii vedetelor autohtone le afiseaza cu mandrie. Campion la astfel de tinute este cel mai mic mostenitor al lui Silviu Prigoana, Mihai Maximus.

Maximus Prigoana: "Vreau o sora!"

“I-am cumparat o gramada de body-uri de la Andreea Esca. Ma amuza foarte tare si mesajele, dar le iau si pentru ca au un sistem de inchidere foarte practic. Nici macar nu sunt scumpe”, ne-a declarat Adriana Bahmuteanu, care i-a amenajat lui “Bebita” un dulap special, ticsit cu hainute albe si albastre, pastrate cu grija pe umerase miniaturale. “Eu si tati o iubim pe mami”, “Eu sunt seful”, “Vreau un cont”, “S-a nascut un print”, “Tati munceste, mami cheltuieste”, “Vreau o sora” sunt mesajele pe care Maximus Mihaita Prigoana le transmite, ce-i drept, fara grai, parintilor.

Fiul Romanitei:"Vreau sa-mi iei decapotabila"

Cu parinti milionari, mama designer vestimentar si tatal aviator, micutul Albert Iovan si-a cerut de mic portia de rasfat. “Vreau sa-mi iei decapotabila” sta scris pe burtica baietelului in varsta de un an si doua luni. Fiul Romanitei a primit hainute cu mesaje create de Andreea Esca chiar la trei zile dupa nastere. Fostul fotomodel Melek Amet, buna prietena a Romanitei, i-a facut un astfel de cadou micutului Albert, care de atunci “a ramas fidel” acestor tinute.

Mesaj pentru fiica Andreei: "S-a nascut o printesa"

Pazita la maternitate de o armata de bodyguarzi, Ana Violeta Marin-Banica poate fi considerata o mica vedeta. Andreea Esca, stirista PRO TV, i-a oferit un cadou sugestiv micutei cu parinti celebri: doua costumase cu inscriptiile “S-a nascut o stea!” si “S-a nascut o printesa”, cumparate chiar de la magazinul pe care il detine.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.