Impecabile la televizor, in revistele lucioase sau la petreceri, vedetele autohtone par deghizate atunci cand sunt surprinse fara machiaj.

Instantaneele dar si fotografiile realizate in vacante, acolo unde trusa de farduri nu are nici o trebuinta, demonstreaza inca o data ca Photoshop-ul iti poate face un chip de portelan si o piele de bebelus. Click! va prezinta opt ipostaze inedite “inainte si dupa”.

Andreea Raicu

Desi a obtinut de nenumarate ori titlul de “cea mai sexy vedeta din Romania”, Andreea Raicu este preferata rubricilor “cu si fara machiaj”. Ce-i drept, discrepanta intre fotografiile de revista si instantanee este mai mult decat evidenta si deloc in favoarea Andreei.

Roxana Ciuhulescu

O surpriza uriasa ne-a oferit-o femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, care s-a lasat fotografiata in vacanta fara nici cel mai mic retus. Prezentatoarea emisiunii ProMotor, Roxana Ciuhulescu, ne-a demonstrat inca o data ca fondul de ten, pudra si rimelul fac adevarate minuni pe fetele vedetelor.

Andreea Banica

Mereu dichisita pana la ultima suvita atunci cand apare in lumina reflectoarelor, Andreea Banica ne-a aratat adevaratul chip in fotografiile realizate in vacanta. Fara fard, fond
de ten si pudra, dar si fara ajutorul Photoshop-ului, solista pare de nerecunoscut.

Dana Nalbaru

Acum cu o atitudine total opusa fata de perioada Hi-Q, cand era o blonda cu sex-appeal, Dana Nalbaru ramane una dintre cele mai spectaculoase transformari ale anului. S-a tuns scurt, se imbraca doar sport, nu se fardeaza, in schimb, se completeaza de minune cu sotul ei, nonconformistul actor Dragos Bucur.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.