Pentru ca se simte discreditat de zecile de acuzatii, care mai de care mai grave (printre care si cea ca ar fi infectat cu virusul HIV), venite din partea fostei sale eleve din agentia de fotomodele, Evelina Bran (de doar 16 ani), actorul a decis sa le actioneze in instanta pe fata si pe mama acesteia, cerandu-le daune morale de 750.000 de euro.

La randul ei, aceasta a depus si ea plangere la Politie, dandu-l in judecata pe Costin Marculescu pentru hartuire si agresiune sexuala.

Scandalul a fost declansat in vara de Evelina Bran, un model in varsta de doar 16 ani, care a lansat asupra actorului o tornada de acuzatii, de la hartuire si agresiune sexuala pana la ipoteza ca acesta ar fi purtatorul virusului HIV, infectand si alte fete si chiar baieti din agentie, multi dintre acestia fiind minori.

Evelina si mama sa, Liliana Marin, au adus ca probe o pleiada de SMS-uri fierbinti, prin intermediul caruia actorul ar fi agresat-o sexual pe aceasta pe perioada in care a urmat cursurile agentiei lui de fotomodele, declarandu-i, in acest fel, iubirea sa “neconditionata”.

Desi nu a negat ca i-ar fi trimis fetei mesajele cu pricina, Marculescu a respins vehement toate acuzatiile, catalogandu-le drept nefondate si defaimatoare. Imediat dupa declansarea razboiului in presa, Evelina si mama sa au depus plangere la Politie impotriva lui Marculescu, acuzandu-l de hartuire si agresiune sexuala asupra unei minore, drept care l-a actionat in judecata.

La randul sau, actorul a decis sa-i raspunda cu aceeasi moneda si , in cursul zilei de maine, isi va delega avocatul sa le trimita citatii Evelinei, mamei acesteia, Liliana Marin, dar si fostei sale colaboratoare Carmen Plesea. Acestea vor fi nevoite sa se prezinte la proces imediat dupa Sarbatori, actorul cerandu-i, fiecareia, daune in valoare de 250.000 de euro.

“Sunt si eu curios sa vedem cum demonstreaza ele toate calomniile pe care mi le-au pus in carca, ca nu au nici o proba. Eu mi-am facut testul HIV, care a iesit negativ si sunt dispus sa-l repet din doua in doua luni. Ele s-au constituit intr-un grup infractional, lansandu-se intr-un linsaj mediatic la adresa mea”, a declarat Marculescu pentru Click!

In replica, fosta sa colaboratoare Carmen Plesea este de parere ca actorul cere acesti bani pentru a-si acoperi datoriile pe care le are: “Marculescu s-a simtit incoltit cand a vazut ca cele doua (n.r. - Evelina si mama ei) l-au dat in judecata si a zis sa procedeze si el la fel. Ne cere noua 750.000 de euro sa-si acopere el gaurile pe care le are”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.