Andreea Marin i-a pus fetitei sale, Ana Violeta, o superba pereche de cercei din aur alb, ne-a declarat, ieri, prof. dr. Bogdan Marinescu, directorul Spitalului “Panait Sarbu” din Bucuresti, medicul care a adus-o pe lume pe micuta.

“E o frumusica si cu cercei, si fara. Cercelusii sunt dintr-un metal alb, presupun ca e aur alb, si nu au pietricele. De fapt, sunt niste cercei care sa-i protejeze urechiusele, pana se cicatrizeaza gaurile”, a mai precizat prof. dr. Marinescu. Potrivit medicului, ambele paciente se simt foarte bine.

“Daca, la inceput, au fost mici probleme cu alaptatul, asa cum se intampla cu fiecare femeie care naste prin cezariana, acum, totul s-a rezolvat. si asta e foarte bine, pentru ca Ana Violeta este o mancacioasa”, a adaugat specialistul, care, ieri, in jurul pranzului, il astepta pe stefan Banica jr. sa vina sa ia fetele acasa.

“Si doamna Marin, si fetita se simt foarte bine, motiv pentru care pot pleca acasa oricand. stefan (n.r. - Banica jr.) a spus ca vine sa le ia”, a incheiat prof. dr. Bogdan Marinescu. Andreea si stefan au reusit pana in prezent sa tina ziaristii la distanta, chiar daca o armata de fotografi pazeste nonstop poarta spitalului. in ciuda faptului ca Zana Surprizelor a declarat ca nu-si va face fata mascota, se zvoneste ca ea prefera o anume revista mondena careia sa-i acorde, in exclusivitate, primele fotografii ale fetitei ei.

Desi gurile rele sustin ca acela care o va nasi pe Ana Violeta e seful Andreei, Valeriu Lazarov, surse din anturajul celor doi ne-au declarat ca lucurile nu stau intocmai asa. Mai mult, Lazarov, care isi anuntase sosirea in tara de Craciun, si-a amanat brusc vacanta pe plaiurile natale, din cauza unor contracte in derulare, in Spania.