Datorita atentiei pe care le-o acorda presa, Columbenii sunt invitati pe bani la lansari si evenimente

Pentru ca reclama e sufletul comertului, nu ne mai mira in nici un fel gaselnitele firmelor care fac tot posibilul sa-si promoveze produsele. De exemplu, doar pentru a-si parasi resedinta de la Izvorani si pentru a aparea la o lansare in Bucuresti, Monica Columbeanu incaseaza sume de invidiat.

“Nu ma dau jos din pat pentru mai putin de 10.000 de dolari pe zi”, anunta celebra Linda Evangelista, replica ei antologica avand, iata, corespondent si in show-biz-ul autohton. Datorita notorietatii, Monica Columbeanu a ajuns sa incaseze sume consistente pentru simplul fapt ca pleaca de acasa si participa in calitate de invitat la diverse evenimente mondene, lansari de produse sau inaugurari.

Daca pentru unii pare o situatie iesita din comun, pentru firme este mana cereasca, marketing-ul si promovarea fiind astfel asigurate in mass-media. Exista o sumedenie de exemple in acest sens, ziarele acordand spatii largi pentru evenimente la care apar miliardarul Irinel Columbeanu si tanara lui sotie, Monica.

In ultimele trei luni, mai mult de jumatate din aparitiile mondene ale familiei Columbeanu au fost contra cost, printre brandurile care apeleaza la aceasta strategie numarandu-se Mexton, casa de blanuri MG, Cristi Pascu, Aura Dumitru, Diana Cordeanu, Festivalul de Moda de la Bucuresti si multe altele.

Tarifele nu sunt deloc de neglijat, chiar daca sunt mai mici decat cele pe care Monica le incaseaza de obicei pentru munca de fotomodel. Pentru o aparitie in public, cateva minute de socializare si doua-trei poze la panoul publicitar, sotia lui Irinel primeste sume cuprinse intre 500 si 1.500 de euro, banii fiind virati direct in conturile firmei Monica Columbeanu Media SRL, societate infiintata in septembrie 2006.

Si pentru ca a avut un an plin din punct de vedere profesional, tanara mamica nici nu vrea sa auda de vacante in strainatate cu ocazia Craciunului sau a Revelionului. “Nu-mi doresc decat sa stau acasa cu Iri, cu Irina si cu socrii mei. Chiar simt nevoia sa ma odihnesc, dupa atatea drumuri cu avionul”, a declarat Monica Columbeanu pentru Click!

A luat masa langa Rod Stewart

Monica s-a intors zilele trecute de la Londra, acolo unde a realizat o sedinta foto pentru un brand luxos de lenjerie intima. Cazata la Dorchester, hotelul preferat al starurilor, sotia lui Irinel a dat nas in nas cu faimosul Rod Stewart.

“Am fost sa luam pranzul la China Tang, unul dintre restaurantele hotelului si chiar langa masa noastra erau Rod Stewart si fiica lui. Doar in astfel de momente realizezi ce inseamna cu adevarat cuvantul vedeta”, ne-a povestit Monica Columbeanu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.