Andreea Marin a fost nevoita ca, in noaptea de marti spre miercuri, sa-si lase fetita in salonul nou-nascutilor, in grija asistentelor. Desi incearca din rasputeri sa-si hraneasca fetita natural, se pare ca vedeta intampina inerentele probleme ale proaspetelor mamici.

“Medicii i-au propus, marti, vedetei ca, in noaptea de marti spre miercuri, sa-si lase fetita in salonul nou-nascutilor. Era foarte obosita si palida, din cauza ca nu reusise sa doarma mai deloc, cu o noapte inainte. Se stie ca femeile care nasc prin cezariana nu prea au lapte in primele zile, iar copilului ii e foame si plange incontinuu”, ne-au declarat surse medicale din cadrul Spitalului “Panait Sarbu”.

Potrivit acestora, Andreea a fost de acord ca Ana Violeta sa fie hranita si cu lapte praf, fara sa renunte, insa, la alaptat.

“Fetita a fost dusa in salonul copiilor nascuti prin operatie de cezariana, unde a petrecut noaptea intr-un incubator, pentru a fi mai ferita. Ea a fost luata, insa, din rezerva mamicii, numai dupa ce a vazut-o si tatal, stefan Banica jr., care, in jur de ora 23.00, a venit la maternitate, direct de la concert”, au mai precizat sursele.

"Zana" nu a iesit deloc din rezerva ei

Trebuie spus ca Andreea Marin nu a iesit deloc din rezerva in care a fost cazata, ea solicitand ajutorul personalului medical prin telefon. “De fiecare data, cand se schimba tura, asistenta care intra in serviciu este prezentata vedetei de catre asistenta care iese din tura, astfel incat atat Andreea Marin, cat si bodyguard-ul care sta la usa salonului sa stie cine se ocupa de paciente”, au adaugat sursele.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.