Dupa o casnicie de aproximativ 70 de zile, vedeta serialului Baywatch s-a hotarat sa divorteze de sotul ei, jucatorul profesionist de poker Rick Salomon. Zis si facut: diva a depus actele pentru ca la doar cateva zile sa revina asupra deciziei si sa anunte ca “incearca sa-si rezolve problemele in cuplu”.

Pamela Anderson, de 40 de ani, si fostul iubit al lui Paris Hilton, Rick Salomon, s-au casatorit pe 6 octombrie si, la doar 3 luni de la consfintirea legaturii, cei doi au ajuns la “diferente ireconciliabile”.

Cel putin asa sustinea in urma cu o saptamana Pamela. Diva a inaintat actele de divort invocand faptul ca nu mai suporta at-mosfera din cuplu. Atat Pamela, cat si Rick au mai fost casatoriti de trei ori.

Jucatorul de poker a avut o relatie si cu Paris Hilton, el fiind autorul casetei pornografice in care apare mostenitoarea lantului hotelier.

Pamela a justificat retragerea actelor de divort extrem de expeditiv, spunand doar “incercam acum sa ne rezolvam problemele in cuplu”.

Bomba-sexy a fost casatorita intre 1995 si 1998 cu bate-ristul formatiei Motley Crue, Tommy Lee, impreuna cu care are doi fii. Anul trecut, Pamela a fost casatorita timp de patru luni cu solistul Kid Rock, de 36 de ani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.