Roxana Ionescu a renuntat la iscusinta chirurgului plastician si isi mentine bustul ferm datorita unor creme minune.

In urma unei diete foarte drastice, vedeta Antena 1 a slabit aproape 15 kg, fapt ce avea sa aiba urmari asupra sanilor sai. Sfatuita de dr. Oana Turcu, Roxana a apelat la un tratament bazat pe uleiuri si creme biologice.

Recunoscuta drept una dintre cele mai autentice frumuseti autohtone, Roxana Ionescu a ales sa isi remodeleze corpul prin metode naturiste.

A renuntat la ideea ca numai bisturiul poate sa faca minuni. De mare ajutor i-a fost buna sa prietena, dr. Oana Turcu.

Cu mult sport si un tratament zilnic preparat special de catre cea care ocupa locul 39 in “Top 100 femei de succes”, Roxana nu a avut de suferit in urma pierderii kilogramelor.

“Nu am nici o corectura facuta de operatii estetice, totul este 100% de la mama natura. Oana m-a invatat cat de mult conteaza ca pe piele sa aplici doar tratamente naturale. Cremele si mainile Oanei Turcu au facut minuni, iar astazi doar asa imi mentin dimensiunile. Pot spune ca Oana mi-a salvat sanii”, povesteste prezentatoarea Antenei 1.

Tratamentul minune se bazeaza pe un ulei de tonifiere, care contine placenta hormonala, ulei de morcov, ulei de germeni de grau, crema superactiva pentru masajul de tonifiere a sanilor si corpului, pe baza de: proteine vegetale, elastina si mucopolizaharide, reda epidermei sanului si corpului fermitatea si tonicitatea anterioara.

Tratamentul nu costa mai mult de 500 de lei. Mama Natura are si motive de ingrijorare privind aspectul actual al sanilor ei, stiut fiind faptul ca bustul impresionat a facut-o celebra.

Ea a debutat in calitate de asistenta a lui Dan Negru, la emisiunea “Ciao, Darwin!” (Antena1), dupa care a castigat bani frumosi pozand goala in celebra revista pentru barbati, “Playboy”. si designerii s-au inghesuit sa o solicite, Roxana atragandu-si invidia multor fotomodele cu state vechi in domeniu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.