Creatoarea de moda Irina Schrotter a hotarat ca, in anul 2008, sa se dedice, in totalitate, luptei electorale pentru Primaria municipiului Iasi. Astfel, de acum inainte, de afacerea ei se va ocupa designerul Razvan Ciobanu.

In cazul in care va deveni primarul Iasiului, Irina Schrotter intentioneaza sa se retraga din afaceri, pe toata perioada mandatului.

Fiind una dintre cele mai bine cotate creatoare de moda din Romania, Irina nu si-a permis luxul de a renunta la cariera de designer.

Si, pentru ca afacerea sa nu aiba de suferit, Razvan Ciobanu va fi cel care se va ocupa, de acum inainte, de creatiile lansate sub marca “Irina Schrotter”.

Luni seara, creatoarea de moda a lansat colectia pentru sezonul primavara-vara 2008, inspirata de stilul vedetelor anilor '80 si, in special, de Madonna, stilul disco fiind la mare moda anul viitor.

Designerul propune, pentru tinutele de zi, pantaloni largi, pentru seara, rochii lungi, fluide, iar pentru iesirile in club rochii scurte, asimetrice. Culorile predominante sunt albul, verdele, movul, portocaliul si turcoazul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.