Artistii autohtoni se inghesuie sa incheie contracte pentru Revelion, stiut fiind faptul ca sumele oferite de organizatorii de spectacole sunt cel putin duble decat in restul anului.

Cei mai norocosi au pus mana chiar si pe 10 concerte, care le vor imbogati conturile cu peste 20.000 de euro, chiar daca sunt nevoiti sa cante in conditii vitrege, in aer liber. Cei mai multi solisti vor ciocni un pahar de sampanie, la miezul noptii, impreuna cu ceilalti colegi de breasla. Cateva cantarete, care nu au vrut sa paseasca in noul an fara iubitii lor, i-au “tarat” si pe acestia dupa ele. Artistii asteapta cu nerabdare primele zile din ianuarie, pentru a petrece “Revelionul chelnerilor”.

Andra cere 1.500 € pentru un concert

Fiind apreciata ca una dintre cele mai bune artiste ale plaiurilor noastre mioritice, Andra a primit solicitari record pentru noaptea dintre ani.

“Am primit peste 350 de solicitari din partea organizatorilor, pentru seara de Revelion. Dintre toate acestea, eu si Andra am ales sase locatii, unde fiica mea va concerta”, a declarat, pentru Click!, tatal Andrei.

Artista va canta numai in locatii de lux, printre care Rin Grand Hotel, Intercontinental si Romexpo. Tariful perceput este de 1.500 de euro pe spectacol. Daca, ipotetic vorbind, ar fi putut onora toate cele 350 de spectacole, ea ar fi castigat fabuloasa suma de 525.000 de euro.

AndreEA, la Revelionul Chelnerilor

Dupa o pauza muzicala de trei ani, Andreea Antonescu abia asteapta sa cante, din nou. Asa ca va sustine patru concerte si va canta chiar si pe aceeasi scena cu Andreea Balan, la Ploiesti. Iubitul solistei, Traian Spak, a preferat sa o insoteasca pe AndreEA la spectacole, urmand sa petreaca, la Gura Humorului, Revelionul Chelnerilor.

Sexy-Craciunitele Trident fac sarmale si cozonaci

Fetele de la Trident au avut un an plin de bucurii si realizari, atat pe plan personal, cat si profesional. Andreia si-a deschis un salon de infrumusetare a carui valoare depaseste 100.000 de euro, Roxana traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Marcel, patronul clubului Dumars, iar Loredana a avut un an foarte bun la facultate. Daca de Revelion fetele vor avea 8 concerte, Craciunul il vor petrece acasa, la parinti, unde vor pregati bucate alese, alaturi de mamele lor.

“Craciunul este foarte important pentru mine si nu imi imaginez sa il petrec in alta parte, decat alaturi de parintii mei, pe care ii vad foarte rar. De-abia astept sa mananc preparatele facute de mama, in special sarmale”, a declarat Andreia pentru Click!. Loredana ne-a marturisit ca este nerabdatoare sa ajunga acasa la parinti si sa-i ajute la preparat sarmale si caltabosi, ea fiind “degustatoarea sefa”.

Denisa, pazita de iubit

Si Denisa, de la Bambi, se va bucura, pe data de 31 decembrie, de prezenta iubitului ei, un student ce locuieste in Germania: “Robert ne va insoti la toate cele sapte spectacole. Va fi bodyguardul nostru si va conduce masina”.

Gÿorfi munceste toata noaptea

Ca in fiecare an, Daniela Gÿorfi profita din plin de noaptea de Revelion, iar anul acesta va avea sase concerte, pentru care va incasa suma de aproximativ 10.000 de euro. Solista nu regreta deloc faptul ca va munci in noaptea dintre ani, pentru ca are privilegiul ca iubitul ei, George Tal, care ii este si impresar, sa o insoteasca pe drumurile dintre concerte. La miezul noptii, Daniela se va afla, probabil, in masina. Cu toate acestea, ea si George vor ciocni un pahar de sampanie si isi vor face urari pentru noul an.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.