Par a avea o viata perfecta in fata camerelor de filmare. In realitate, viata celebritatilor nu este atat de roz. Unele provin din familii cu probleme sau isi intemeiaza familii pentru care eticheta “normal” este ironica. Vedete ca Charlize Theron, Orlando Bloom, Oprah Winfrey sau Tobey Maquire nu au avut o viata tocmai linistita.

Charlize Theron

Tatal lui Charlize a fost omorat de catre mama ei. Actrita a marturisit ca tatal ei avea probleme cu alcoolul si chiar daca nu a fost niciodata abuzata fizic de el, abuzurile verbale erau la ordinea zilei. Cand Charlize avea 15 ani, tatal ei a tras cu pistolul in dormitorul sau. Alarmata, Gerda, mama vedetei, si-a impuscat sotul. A declarat ca a fost legitima aparare si Curtea i-a dat dreptate. Charlize nu isi condamna mama, ci din contra, declara ca daca s-ar afla in aceeasi situatie ar face exact acelasi lucru pentru fiica sa.

Orlando Bloom

Tanarul actor nu stia cine este tatal sau real. Chiar daca poarta numele lui Harry Bloom, a aflat mai tarziu ca nu este el tatal lui legitim. In adolescenta, mama sa a recunoscut ca tatal lui este Colin Stone, un prieten de familie care i-a devenit si tutore legal dupa moartea lui Harry.


Despre autor:

Garbo

Citeste articolul integral in Garbo

Sursa: Garbo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.