In timp ce alte cantarete s-au inghesuit sa prinda si zece concerte de Revelion, castigurile ridicandu-se chiar si la 30.000 de euro, solista de muzica lautareasca Cornelia Catanga va sustine un singur recital live, pentru cativa politicieni petrecareti.

Suma ceruta pentru prestatie? Doar 2.000 de euro.

Anul trecut, Cornelia Catanga a taiat de pe lista toate spectacolele de Sarbatori la care fusese invitata, din cauza depresiei cauzate de Ionut Dolanescu, acuzat de solista ca s-ar fi folosit ilegal de titulatura “Cu lautarii dupa mine”, inregistrata de cantareata, la OSIM:

“Nu am mai vrut, anul trecut, sa ies din casa. Ionut m-a suparat foarte tare, asa ca nu m-am simtit bine din punct de vedere psihic. Nici anul acesta nu m-am aventurat sa cant de Revelion la multe petreceri. Am ales un singur chef cu politicieni, la un local din Bucuresti. Nu am voie sa va spun numele lor, caci mi-e teama ca nu ma vor mai chema, fiind considerata o petrecere cu circuit inchis”, a declarat Catanga, pentru Click!.

Daca Anna Lesko, Andreea Banica si Delia au anuntat ca isi vor imbogati conturile cu aproximativ 30.000 de euro, de la zece spectacole pe care le vor bifa in noaptea dintre ani, Cornelia, mai modesta de fel, se va multumi cu o suma net inferioara, de doar 2.000 de euro:

“Nu am cerut bani foarte multi. Voi fi acompaniata de taraful meu, "Leul greu", format din sase instrumentisti, si voi canta live, timp de o ora si jumatate”. Cat priveste controversatul proces cu Ionut Dolanescu, acesta este departe de a se finaliza: “Ionut a chiulit de la toate termenele si, in plus, continua sa cante piesa "Cu lautarii dupa mine"”.

Fiul Corneliei, as in muzica clasica

Si, pentru ca la fiecare sfarsit de an, vedetele trag linie si fac un bilant al evenimentelor fericite, Cornelia se declara incantata de performantele inregistrate de fiul ei, Alexandru, elev in clasa a opta la Liceul de muzica “Dinu Lipatti”: “Sunt fericita ca Alex a sustinut, la pian, in Olanda, un concert de muzica clasica. Este un elev foarte talentat, se vede ca mosteneste talentul artistic al parintilor lui”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.