“Ma iubeste femeile” este refrenul care i se potriveste din plin creatorului de moda Catalin Botezatu, care nu mai face fata propunerilor indecente venite din partea reprezentantelor sexului frumos.

Zilnic, Bote este agresat de zeci de admiratoare care-l bombardeaza cu sms-uri cu caracter erotic si, de cele mai multe ori, chiar obscen.

Declarat in nenumarate randuri cel mai reusit exemplar masculin din Romania, Catalin Botezatu a frant, de-a lungul vremii, inimile a mii de doamne si domnisoare.

Designerul, care a avut insa numai cateva iubite recunoscute oficial (una dintre ele a fost Vanda Vlasov, fiica avocatului Mihail Vlasov, cei doi traind o poveste de amor de aproximativ cinci ani), a ajuns sa treaca printr-un adevarat cosmar, fiind hartuit de diverse dudui carora le-a picat cu tronc.

Acestea ii trimit, zilnic, sms-uri sau email-uri fierbinti in care incearca sa-l ademeneasca pe Bote: “Sunt femei, pur si simplu, nebune. Nu le mai suport! Zilnic, primesc astfel de mesaje pe telefon. Am ajuns sa nici nu le mai stiu numarul. Cel mai mult ma intriga faptul ca sunt chiar persoane cu anumit statut, avocate , profesoare, si chiar o pseudoziarista, care se preteaza la asemenea strategii, ce-mi provoaca sila”, ne-a declarat indignat Botezatu.

Plictisit pana peste cap, designerul a ajuns sa fie imun la incercarile fetelor de a-l prinde in mreje si sterge mesajele fara sa le mai citeasca. Chiar daca sunt tratate cu indiferenta de “idolul” lor, femeile apeleaza intr-un final la solutii care mai de care mai disperate, ele sunand in direct la televiziuni pentru a-i face declaratii, sau pentru a obtine cu orice pret numarul acestuia de telefon.

Chiar in aceasta sambata, creatorul de moda si-a descoperit o noua admiratoare : o ardeleanca ce a intervenit hotarata in emisiunea lui Dan Diaconescu de la OTV - “indragostiti-va in direct”, imploran-du-l pe vestitul moderator tv sa-i dea numarul lui Bote pentru a-i marturisi sentimentele pe care le nutreste de mai bine de sase ani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.