Dupa sapte saptamani de antrenamente istovitoare, Andreea Balan a obtinut locul 2 la finala internationala a concursului “Dansez pentru tine”.

Pe langa medalia de argint, solista mai are un motiv de bucurie: a semnat cu una dintre cele mai prestigioase case de discuri - EMI Music Mexic, unde mai au contracte Shakira, Enrique Iglesias si RBD.

Imediat dupa festivitatea de premiere, Andreea Balan, partenerul ei, Petrisor Ruge, si coregrafa Doina Botis au sarbatorit performanta locului II, intr-o discoteca din Mexic, pana la ora 4 dimineata.

Cantareata e extrem de fericita ca a pus mana pe un contract muzical foarte avantajos, cu casa de discuri EMI.

“In cea de-a treia editie mi s-a oferit oportunitatea de a canta o piesa. Am semnat contractul si in martie urmeaza sa ma intorc aici pentru a lansa un album in limba engleza si videoclipul melodiei “Baby, get up and dance”, ne-a declarat solista.

Cei 60.000 de euro sunt pentru casa

Referitor la banii pe care i-a obtinut, 60.000 de euro, Andreea a spus ca ii va investi in apartamentul dintr-un complex rezidential. Cantareata s-a simtit bine in Mexic, dar recunoaste ca ii e dor de tara, de Keo si de familia ei.

Cat despre tara-gazda, Andreea ne-a zis ca nu prea i-a placut mancarea mexicana si isi comanda alt meniu. Desi e plina de vanatai, la doar cateva zile dupa ce se va intoarce in Romania, ea isi va relua activitatea concertistica.

Andreea si Petrisor, locul 2 la dans

O experienta unica. Asa descrie Petrisor Ruge saptamanile petrecute in Mexic, alaturi de partenera sa, Andreea Balan. “Am muncit enorm, uneori si 12 ore pe zi, dormeam pe apucate, dar nu regret nici o clipa timpul petrecut in Mexic. Aceasta experienta mi-a schimbat viata pentru a doua oara. Sunt foarte fericit pentru ca am ajuns sa-mi reprezint tara intr-o competitie care reuseste sa salveze vieti si sa implineasca vise”, ne-a marturisit Petrisor.

El si Andreea au cucerit publicul mexican si au starnit invidie in randul concurentilor. “Desi multi dintre concurenti erau dansatori profesionisti, cand intram noi in scena, toata lumea incepea sa ne aplaude. De o asemenea primire avea parte numai perechea din Mexic”, ne-a mai spus Petrisor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.