Click! a tras cu ochiul pe gaura cheii in dormitorul vedetelor. Ce am vazut?! Pijamalele din bumbac au fost inlocuite cu lenjerie provocatoare, iar camasile de noapte pana in pamant au luat forma costumului Evei.

In viata de zi cu zi fac parada modei in fata aparatelor foto, iar in dormitor, multe dintre ele au renuntat la inhibitii, preferand sa doarma goale. Daca pentru multi pijamaua este mototolita si uitata intr-un sertar al sifonierului, pentru altii “tinuta pentru nani” este o adevarata investitie. Arme ale seductiei, desuurile s-au transformat in adevarate investitii, vedetele cheltuind mii de euro pentru a fi elegante si sub plapuma.

Dinu Maxer si Deea isi asorteaza pijamalele cu dormitorul

Dinu Maxer si iubita lui Deea au o adevarata colectie de piese de lenjerie intima si pijamalute. Ce poate fi mai sexy si incitant decat sa iti arunci neglijent pe tine camasa iubitului sau bluza de pijama si sa te ghemuiesti in bratele lui?!

Deea, cu siguranta a testat sentimentul, avand in vedere ca ii “fura” mereu cate o bluza din “tinutele de noapte” ale lui Dinu. Lumanarile parfumate, lumina difuza, peretii cu oglinzi din dormitor creeaza o atmosfera romantica, iar pijamalele celor doi “se asorteaza” intotdeauna cu decorul.

Oana Zavoranu face parada modei in fiecare seara

Sexy, provocatoare, transparenta, dar totodata comoda, calduroasa si “la moda”... Oana Zavoranu, are cate o pijamaluta pentru fiecare zi din an! Adora piesele de lenjerie de corp si camasile de noapte de la firme prestigioase precum D&G, Gucci si Chanel.

Insa cel mai mult ii plac pijamalele de la Victoria's Secret. in fiecare seara, Pepe asista la o adevarata parada de moda in dormitor, Oana fiind mereu indecisa in privinta costumatiei. Dependenta de hoinaritul prin magazine, Oana nu rateaza niciodata magazinele cu desuuri si pijamale. Ultima investitie a facut-o in timp ce era in America, cumparand lenjerie intima provocatoare de nu mai putin de 10.000 euro.

Anamaria Prodan se simte cel mai bine in pantaloni de bumbac

Sportiva din fire, Anamaria,isi doreste sa stea comod in varful patului, atunci cand se echipeaza in tinuta de “noapte buna”. Nu investeste o avere in dantelute atarnate de snururi pe post de bretele si nici in materiale sintetice. Prefera traditionala pijama din bumbac, cu pantaloni trei-sferturi si tricou. Camasutele de noapte, transparente si cu cristale Swarovski, sunt doar pentru serile speciale, alaturi de logodnicul sau Laurentiu Reghecamf.

Andreea Spataru doarme cu un urs de plus

Fosta Miss Playboy, Andreea, foto stanga, a renuntat la toate pijamalutele din garderoba, inlocuindu-le cu tinute provocatoare.

Pantalonasi din dantela, maiouri transparente si camasi de noapte din matase... Asa arata toaletele in care blonda de la matinalul National TV isi face somnul de frumusete. “Accesoriul” nelipsit din tinuta de somn este picatura de esenta de parfum.

Noaptea, fetele de la Trident se imbraca in cearsaf

Cele trei blonde de la trupa Trident, par a fi “certate” cu pijamaua. Fetele prefera sa doarma goale, invaluite doar in parfumul cremelor de corp cu vanilie si lapte. Situatia este cu totul alta in cazul serilor romantice. Desuurile din materiale pretioase si accesoriile sunt scoase de la naftalina atunci cind impart dormitorul si cu persoana iubita.

Cristina Spatar nu doarme decat in lenjerie Chanel

Regina muzicii R'n'B, este recunoscuta pentru tinutele sale vestimentare extrem de scumpe si sofisticate. Noapte sau zi, Cristina se imbraca “de firma”. Pentru patul matrimonial, imbina stilul sexy-provocator cu cel clasic. Un maiou alb si o lenjerie intima in aceeasi nuanta sunt armele de seductie ale cantaretei. Bineinteles, calitatea conteaza, iar atunci cand esti regina, iti permiti o calitate superioara, ce poarta semnatura Chanel.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.