Proaspata mamica a unei fetite de 3,250 kg, Andreea Marin a invatat deja sa schimbe scutece, nemaiavand nevoie, la acest capitol, de ajutorul asistentelor.

Surse medicale din cadrul Spitalului “Panait Sarbu” din Bucuresti ne-au declarat ca vedeta e insotita la maternitate de soacra sa, care e cazata in aceeasi rezerva cu vedeta

Ana Violeta a venit pe lume sambata, la ora 14.45, prin cezariana, moment in care a primit cel dintai 10 din viata sa. “Sanatoasa tun si frumusica foc”, spun surse medicale din cadrul maternitatii.

Potrivit acestora, Andreea, care se simte foarte bine dupa operatie, ridicandu-se deja din pat, si-a intrat foarte serios in rolul de mamica, inca din prima zi de viata a fetitei: “Astazi (n.r. ieri), de dimineata, fetita a fost adusa in salonul mamei. Mamica deja o alapteaza si ii schimba scutecele singura, neavand nevoie de ajutor, desi soacra sa (n.r. mama artistului stefan Banica jr.) este, in permanenta, alaturi de ele”.

Alaturi de Andreea si de fetita sa s-a aflat, ieri, si sora vedetei, Cristina Marin, si ea insarcinata. Aceleasi surse medicale ne-au spus ca, ieri, pana la ora 15.00, proaspatul tatic, stefan Banica jr., nu a venit sa-si vada fetele, fiind foarte ocupat cu repetitiile pentru concertele pe care le sustine in aceste zile: “Au vorbit insa tot timpul la telefon”.

In ceea ce priveste pretentiile “zanei”, acestea nu exista. “Este un om foarte dragut. Nu are nici o pretentie. Mai mult, desi se hotarase ca, pe parcursul sederii sale in spital, sa fie supravegheata in permanenta de cate o asistenta, a refuzat acest lucru, spunand ca nu este nevoie”, ne-au mai precizat sursele medicale.

"Sunt tare fericit!"

Stefan Banica jr., a impartasit cu publicul sau , sambata seara, bucuria de a fi tatic pentru a doua oara. Imediat dupa ce a plecat de la maternitate, unde a stat in jur de trei ore alaturi de fetele sale, artistul s-a indreptat spre Sala Palatului, unde a sustinut cel de-al doilea concert din seria de Craciun. “Astazi am o fetita, sunt tare fericit!”, s-a adresat Banica publicului, care a aplaudat frenetic.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.