Anul acesta, Mihai a avut parte de una dintre cele mai triste aniversari.

Pe langa faptul ca a condus toata ziua, din cauza zapezii a fost nevoit sa-si amane si un spectacol la Petrosani. Desi nu au fost impreuna, iubita lui i-a daruit o pereche de pijamale, ca sa nu mai doarma imbracat in pantalonii de scena de pe vremea cand canta in trupa Valahia.

Mihai Traistariu si-a serbat ieri implinirea varstei de 28 de ani singur, in masina, pe drumul dintre doua concerte. Iarna l-a prins mai mult decat nepregatit pe solist, care a plecat la drum cu vechea masina, un Peugeot decapotabil, pe care nu a avut grija sa-l doteze cu lanturi si cauciucuri de zapada.

Ghinionul a facut ca Mihai sa ramana inzapezit in Pasul Tihuta din judetul Bistrita Nasaud si, din cauza ca nu a putut conduce decat cu cel mult 10 km/h, a fost nevoit sa-si amane concertul organizat de Primaria orasului Petrosani, pentru care ar fi incasat suma de 1.000 de euro.

“Dupa ce ca am fost pe drumuri, am mai ramas si inzapezit. Bine macar ca seara am putut sa ajung la concertul de la Bistrita Nasaud. Dar ma voi revansa si voi petrece, asta seara, alaturi de iubita mea!”, a declarat cantaretul, pentru Click!. Ioana inca nu i-a facut iubitului ei vreo surpriza, insa a avut grija, inainte ca Mihai sa plece in turneu, sa-i daruiasca un cadou util: o pereche de pijamale cu slit.

“De fiecare data, in turnee, dormeam intr-o pereche de pantaloni de scena pe care i-am avut pe vremea cand cantam in trupa Valahia. Ioana s-a gandit ca nu ar fi rau sa renunt la acest obicei si sa-mi faca o surpriza”, ne-a mai spus solistul.

Pentru cuplul Ioana-Mihai, seria petrecerilor abia incepe si, maine, cei doi indragostiti vor sarbatori aniversarea Ioanei. Mihai s-a dovedit a fi un iubit grijuliu si i-a comandat, din Germania, partenerei sale, un cadou scump: o masina in valoare de 7.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.