Ca orice om de rand, si vedetele autohtone pastreaza cu sfintenie, de la an la an, o serie de ritaualuri, unele iesite din comun, altele la indemana oricui.

Daca unii asculta colindele lui Hrusca, se imbraca in alb si rosu, isi parfumeaza casa sau prepara sarmalute si cozonaci, altii, cu precadere fetele, poarta musai lenjerie rosie care sa le aduca noroc in amor sau ascund bani in san pentru a avea un an bogat.

Pentru Rocsana Marcu acest Craciun va fi unul cu totul special, fiind primul petrecut alaturi de fetita sa, Mayra, care a venit pe lume in urma cu 4 luni. Vedeta planuieste sa-i pregateasca o surpriza micutei si sa se imbrace ea insasi in Mos Craciun.

“Vreau sa fiu eu primul Mos Craciun pe care fetita mea il va vedea in viata ei. Nu stiu daca va intelege mare lucru, dar sunt sigura ca va fi un moment special. Sper doar sa nu se sperie si sa inceapa sa planga”, ne-a declarat tanara mamica.

In fiecare an de Craciun, Rocsana are pe masa sarmalute in foi de vita, gatite dupa o reteta speciala de mama sa. Ritualul ei preferat este insa acela pe care multe femei il respecta in noaptea de Revelion, cand isi pun cat mai multi bani in sutien, pentru a atrage prosperitatea in noul an.

“Cred in aceasta superstitie pentru ca ori de cate ori mi-am pus bani in san s-a intamplat sa am un an profitabil”, a mai spus Rocsana, care isi asteapta si iubitul pentru a petrece impreuna Revelionul.

Dan Negru ia cadouri din targ

In fiecare an, pe 25 decembrie, Dan Negru, se trezeste de dimineata si merge la slujba de Craciun oficiata la Catedrala din orasul sau natal, Timisoara. Imediat dupa aceea, vedeta Antenei 1 da o fuga in Piata Ocico, un loc de unde iti poti achizitiona tot felul de cadouri pe ultima suta de metri.

“Eu sunt un fel de Mos intarziat. Pentru ca nu am timp de cumparaturi, merg chiar in ziua de Craciun la acest targ, unde gasesc tot ce-mi pofteste inima, de la CD-uri ieftine pana la icoane valoroase si alte maruntisuri”, ne-a povestit cu umor banateanul.

Bahmu, somn obligatoriu la pranz

Agitatie mare in familia Bahmuteanu-Prigoana, foto stanga. Anul acesta, Adriana e in acelasi timp mamica, gospodina si sotie desavarsita, chiar si fara acte. Bahmu ne-a facut o lista cu principalele ei trucuri care garanteaza o petrecere reusita.

“Eu dorm neaparat vreo doua ore la pranz, pentru a fi in forma la party. Pun coaja de mar sau ace de brad pe plita, pentru a parfuma camera. Aranjez masa festiva in alb si rosu si pun muzica relaxanta pe fundal. Pentru mine, nu exista Craciun fara cozonac si placinta cu mere. Cozonacul, recunosc, il cumpar, pentru ca nu am timp sa-l fac”, ne-a declarat partenera lui Silviu Prigoana.

Deea se imbraca in Craciunita pentru Maxer

Jucausi din fire, Dinu Maxer si iubita lui, Deea, se rasfata unul pe celalalt chiar si in noaptea de Craciun. Ei impodobesc impreuna bradul, care trebuie sa fie neaparat natural, avand pe fundal colinde si muzica religioasa.

“Nu cumparam decat globuri rosii, foarte mari pentru pom, pentru ca alte culori nu ne plac. in schimb, ne imbracam si eu, si Deea in costume de Mos Craciun, respectiv Craciunita, pe care le improvizam noi cu ce gasim prin sifonier”, a declarat solistul pentru Click!.

Claudia poarta bikini rosii de Revelion
Voluptoasa cantareata, nu concepe ca noaptea dintre ani sa o prinda fara lenjerie intima sexy, neaparat de culoare rosie. Vedeta isi cumpara special pentru revelion bikini si sutien, obicei pe care il respecta pentru a-i merge bine in dragoste tot anul.

“Am multe traditii pe care le respect, insa doua dintre ele sunt cele mai importante: salata de boeuf pe masa de Craciun si lenjeria intima rosie in noaptea dintre ani”, ne-a marturisit vedeta, care isi va petrece Sarbatorile la Constanta, alaturi de familie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.