In ciuda scandalurilor in care au fost implicate in acest an, staruri precum Lindsay Lohan, Britney Spears sau Paris Hilton au reusit sa isi ridice cota de piata la milioane de dolari, titreaza site-ul celebslam.

Conform revistei Forbes, Paris Hilton va mosteni intre 30 si 50 de milioane de dolari. Surprinzator, diva a folosit o parte din acesti bani investind intr-o firma care produce medicamente.

Pe langa aceasta, ea a participat la mai multe sesiuni publicitare pentru diferite firme, producand o suma frumusica. Apropiati ai divei sustin ca, numai din doua vizite in China si Rusia, Paris ar fi incasat aproximativ 4,5 milioane de dolari.

Britney Spears valoreaza la sfarsitul anului 2007 aproximativ 100 de milioane de dolari. Cu toate astea, trebuie tinut cont ca din aceasta suma, in 2008, va disparea o parte importanta, dupa ce diva isi va plati datoriile catre avocati si suma promisa fostului sot Kevin Federline. Lindsay Lohan valoreaza aproximativ 8 milioane de dolari, dupa incasarile luate din rolurile interpretate in acest an.

Din nefericire, si in cazul ei, proasta administrare a sumei risca sa o aduca in sapa de lemn in 2008. Jessica Simpson a facut in primele sase luni ale anului peste 7 milioane de dolari din concerte si evenimente publicitare. si in cazul ei, estimarile legate de aceasta suma sunt sumbre.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.