Bodyguardul vedetei a facut knock-out un cunoscut de-al ei in Aeroportul Baneasa
In dorinta de a-si proteja propria persoana, Ana-Maria Prodan a ajuns sa riste siguranta prietenilor ei. Sambata trecuta, vedeta de la Romantica a fost protagonista unui incident foarte hazliu, mai putin pentru victima, pe Aeroportul Baneasa din Bucuresti. Insotita de una dintre garzile de corp la care a apelat dupa ce, acum cateva saptamani, a fost hartuita in trafic de o masina in care se aflau doi barbati, impresara a ajuns la aeroport cu intentia de a se "imbarca" intr-o cursa de Germania, pentru a-si vizita iubitul.

In perimetrul aeroportului, Ana-Maria a fost reperata de un cunoscut care a inceput sa o strige. Din nefericire pentru prietenul vedetei, aceasta nu l-a auzit, ceea ce l-a determinat pe respectivul sa alerge spre ea.Proasta inspiratie, intrucat garda de corp a vedetei a considerat ca barbatul vrea sa o agreseze pe Ana-Maria si a actionat in consecinta. Dintr-un pumn, "Cerberul" impresarei l-a doborat pe prietenul ei sub privirile ingrozite ale celorlalti oameni prezenti in aeroport.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.