CANCAN a publicat, zilele trecute, un set de fotografii "fierbinti" cu fosta componenta a trupei Candy, Selena (care in prezent este actrita de telenovele). Persoana care ne-a furnizat pozele, pe adresa de e-mail pont@cancan.ro, a acuzat-o atunci pe Selena ca i-ar fi furat iubitul. Reporterii nostri au aflat ca in spatele acestor fotografii se ascunde o poveste incredibila.

Cine este misteriosul "fotograf"?

Selena a fost un timp iubita "oficiala" a lui Razvan, fratele Andreei Antonescu. In paralel insa, ea a mai trait o "mare iubire", cu un alt barbat, de asemenea persoana publica.

De la acesta a plecat si scandalul fotografiilor prezentate recent de ziarul nostru. Este vorba despre Cristi Enache, solistul trupei Directia 5, care n-a scapat ocazia niciodata sa sustina public ca, de mai multi ani, are aceeasi iubita, stabila, o anume Roxana.

Un apropiat al Selenei ne-a confirmat ca "ea s-a combinat, intr-adevar, cu Cristi, chiar daca el era cu Roxana! A stiut ca el inca nu s-a despartit de iubita lui, dar Cristi ii promisese ca o va face. I-a cerut insa timp!"

Selena l-a crezut pe cuvant, iar relatia lor, ascunsa, a durat pana cand Roxana a aflat ca este inselata.