Ce poate fi mai minunat pentru o femeie decit sa se marite cu barbatul iubit. Este si cazul Adelinei Elisei, care in iulie se va cununa cu Cristi Chivu.

S-au cunoscut la un concert si de atunci sint nedespartiti. Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3 a fost ceruta in casatorie, la Milano, in cadrul unei cine romantice, iar in iulie va fi nunta. A primit un frumos inel cu diamant si a fost tare emotionata in acea clipa.

Nas va fi Victor Becali, cel putin este ultimul nume vehiculat, asa cum anuntau si cei de la VIP. Pina aici nimic nou, numai ca vedeta vrea sa se logodeasca cu iubitul ei si la o manastire din Moldova. Adelina intentioneaza acest lucru considerind ca o unire a destinelor intr-un asemenea lacas nu poate fi decit benefica pentru ea si barbatul din viata sa si ca le poarta noroc. Nu au decis cind va avea loc intilnirea cu pricina, in momentul de fata sportivul fiind ocupat cu activitatea sa, mai ales ca urmeaza europenele la fotbal. Adelina se intelege foarte bine cu mama lui Chivu, iar cu sora sa a ajuns foarte buna prietena.

Parintii stiristei il vor cunoaste pe viitorul sot al fiicei lor de Craciun, atunci cind acesta va veni in vizita s-o peteasca, asa cum cere traditia. Inca nu se va muta in Italia alaturi de sotul sau, fiind ocupata cu prezentarea stirilor si nu vrea sa renunte la cariera. Si Chivu are un program foarte aglomerat, asa ca se va dedica fotbalului. In ceea ce priveste un copil, nu se gindesc inca la acest lucru, dar in clipa in care va veni vor fi bucurosi ca se intimpla o asemenea minune in viata lor.

Adelina va ramine la pupitrul stirilor si dupa ce se va marita

S-a zvonit in presa ca sportivul ar face demersuri ca iubita sa sa fie primita la televiziunea lui Berlusconi. Insa nu a fost nimic adevarat, mai ales ca viitoarea doamna Chivu nu vrea sa plece in Italia si nici sa renunte la ce face acum la Antena 3. De nunta se vor ocupa in clipa in care vor avea mai multa vreme, iar cei doi amorezi vor sa fie o petrecere cu totul speciala. Nu vor lipsi domnisoarele de onoare, cinci la numar, care sint bune prietene ale Adelinei. Viitoarea mireasa isi va lua in serios rolul de sotie si ii va demonstra barbatului sau ca e femeia pe care si-a dorit-o.

De altfel, Adelina nu a alergat niciodata dupa banii fotbalistului, fiind o femeie pe picioarele ei si n-au interesat-o cardurile sau finantele lui Chivu pentru a-si cumpara diverse lucruri. Sa nu uitam de celelalte iubite ale lui Chivu care erau innebunite dupa shopping si cheltuiau averi din banii lui. Adelina si Chivu au demonstrat ca se iubesc cu adevarat si ca doresc sa fie impreuna.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.