Cind l-a intilnit pe Zsolt Csergo, brunetei Nicoleta Luciu nici nu-i trecea prin cap ca acesta i-ar putea deveni in curind sot cu acte in regula.

Omul de afaceri a cerut-o recent in casatorie, iar ea a raspuns pe loc "da"! Luciu a primit deja inelul de logodna si anul viitor va fi mare petrecere. Actrita ce joaca in "Inima de tigan" este fericita alaturi de barbatul din viata sa, care ii satisface toate capriciile. Zsolt intentioneaza sa construiasca undeva, in Ardeal, un Mall care sa fie condus de catre iubita sa. Cei doi petrec foarte mult timp impreuna si, de cind a avut probleme de sanatate, businessmanul e foarte grijuliu cu Nicoleta. A dus-o in multe orase ale lumii si intentioneaza sa-i cumpere o casa de vis in Insulele Caraibe.

Locul ii place foarte mult vedetei, asa ca Zsolt s-a gindit sa-i indeplineasca dorinta. Mobila va fi una moderna si foarte scumpa. Ea intentioneaza sa plece special acolo ca sa-si amenajeze casa dupa gusturile ei. La rindul lui, iubitul va face in asa fel incit s-o insoteasca pe viitoarea sa sotie si sa stea cu ea atit cit va dori ea, ca sa-si poata amenaja locuinta visata. In Romania, Luciu si barbatul din viata sa locuiesc in aceeasi casa. Nicoleta isi ajuta foarte mult sora mai mica, Iuliana. La un moment dat, se auzea ca surorile vor sa se casatoreasca in aceeasi perioada. Nicoleta tine foarte mult la cea mica si a ajutat-o sa se cupleze cu actualul iubit, fotbalistul Razvan Dumitrescu.

Nunta este programata pentru vara anului viitor

In ceea ce priveste nunta, Nicoleta si Zsolt nu au stabilit inca o data exacta, dar vor sa se cunune la vara si se gindesc sa faca petrecerea la Palatul Snagov. Bruneta isi doreste un copil cu iubitul sau si crede ca acest lucru se va intimpla imediat dupa nunta. Amindoi au un program foarte incarcat, dar isi gasesc mereu timp sa se rasfete unul pe altul. Zsolt i-a promis iubitei ca va avea cea mai frumoasa nunta din viata sa. In Caraibe doresc sa mearga de cite ori au timp, iar acea casa va fi un cuibusor de nebunii pentru amorezi. Nicoleta Luciu se poate considera o femeie norocoasa daca ne gindim ca barbatul din viata sa este dispus sa-i ofere tot ceea ce o poate face fericita iar cariera ei se desfasoara sub o zodie norocoasa, obtinind rol dupa rol in telenovelele postului Acasa. Va face mare petrecere de nunta, va avea casa in Caraibe, asa, ca sa moara dusmanii de ciuda. Important este ca a inteles ca Zsolt este alesul si nu-l inseala, asa cum fac alte vedete cu iubitii lor.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.