Daca doriti antren de Sarbatori si n-aveti idee cum sa faceti, apelati cu incredere la Florin Petrescu, alias Axinte, care va garanteaza glume, muzica si dans, ce-i drept, contra unei sume frumusele. Pentru 6.000 de euro, il puteti avea la propria petrecere, acompaniat de vedete una si una din show-biz-ul autohton.

Desi in prezent vocea nu-l ajuta deloc, din cauza unui guturai, Florin Petrescu nu si-a anulat nici un spectacol din agenda incarcata.

“Acum sunt racit cobza, abia pot sa vorbesc, dar astea sunt riscurile meseriei. O sa-mi revin eu pana de Sarbatori, pentru ca avem multa treaba. in noaptea de Revelion avem sase spectacole in aer liber si inca 20 la restaurante”, ne-a povestit Florin Petrescu, alias Axinte, care si-a raspandit vedetele din Caravana in toata tara.

Si pentru ca este din ce in ce mai solicitat, “caciulosul” Axinte, devenit celebru in grupul “Vacanta Mare”, si-a fixat si tarife pe masura: 6.000 de euro pentru un spectacol in care aveti parte de umor, scenete, muzica si dans. in functie de vedetele care il acompaniaza in Caravana, pretul poate varia, intre 6.000 si 8.000 de euro, insa au fost situatii cand gasca condusa de Florin Petrescu a prestat si gratis.

“De exemplu, domnul primarul din Vulcana Bai (Targoviste), locul meu natal, imi este atat de drag incat nu-i pot cere bani. Acolo suntem rasplatiti cu ce are omul prin batatura”, ne-a povestit cu umor Axinte. si pentru ca si-a castigat o buna reputatie in show-biz, in cei cinci ani de activitate, “Caravana lui Axinte” atrage tot mai multe vedete autohtone, care prefera sa castige un ban cinstit in cadru organizat.

Daniela Gyorfi, Adi de la Valcea, Andreea Banica, Claudia Ghitulescu, formatiile “Hai noroc” si “Fara Zahar”, Mirela Stoian (Lila), Mitica, Frankfurt, si cireasa de pe tort, Nicoleta Luciu, sunt VIP-urile care s-au asociat cu Axinte. “Cu Nicoleta Luciu am avut spectacol pe 8 decembrie la Piatra Neamt, insa in perioada Sarbatorilor si-a luat o pauza si vom conta pe alte vedete”, a declarat Florin Petrescu pentru Click!.

Isi duce sotia pe un vas de croaziera

Dupa Sarbatori, carismaticul umorist isi va lua un concediu binemeritat si se va dedica in exclusivitate frumoasei sale sotii, Carmen. “Pe 4 ianuarie vom pleca intr-o croaziera de doua saptamani. Vom ajunge in Mexic, Bahamas, Caraibe, Antile. Apoi, alte doua saptamani le vom petrece in Las Vegas. Meritam si noi putina relaxare dupa atata munca. Asa facem in fiecare an”, ne-a marturisit Florin Petrescu. Baietelul lui, Eduard, care nu are nici macar un an, va ramane acasa cu bunica lui.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.