Ani de zile a muncit din greu sa-i faca celebri pe carcotasi la radio sau pe sticla iar acum este hotarat sa faca un brand din numele de Gainusa, dar nu in Capitala, ci la munte.

“Carcotasul” Mihai Gainusa a reusit sa finalizeze lucrarile vilei sale de la Cheia unde asteapta clientii intr-o pensiune moderna, de patru margarete.

Mosul va fi darnic cu “creierul” emisiunilor “Cronica carcotasilor”. Mihai Gainusa si sotia sa isi vor inaugura frumoasa pensiune de la Cheia de Prahova chiar de sfintele sarbatori de Craciun.

“Am lucrat timp de doi ani la vila si sunt multumit de rezultat. Are opt camere duble, toate mansardate, dispune de un living mare, cu semineu si terasa exterioara, iar gurmanzii se pot bucura la gratarul din curte. Pensiunea are o valoare de peste 200.000 de euro, dar jumatate din suma a fost acoperita din fonduri europene. Pentru ca nu am timp, de afacere se va ocupa sotia mea. in zilele urmatoare sper sa termin cu documentatia europeana si sa dam drumul la treaba. Camerele sunt ocupate in totalitate de Craciun”, ne-a declarat Mihai Gainusa.

Realizatorul “Cronicii” spune ca la inceput preturile vor fi promotionale si nu va incerca sa “jupoaie” clientii de bani. “O sa vedeti preturile si conditiile pe pliante sau pe site si o sa va convingeti ca nu e un efort financiar pentru cateva zile de relaxare la margaretele mele”, isi asigura Gainusa clientii.

O camera dubla costa 170 de lei

“Nu vrem sa ne imbogatim din asa ceva dar, cum spunea cineva, poate fi pensia noastra privata. Deocamdata avem ca target turistii care prefera linistea si discretia”, ne-a spus Ioana Gainusa despre afacerea de la Cheia. Desi nu a fost batut in cuie, pretul unei camere duble va fi probabil de 170 de lei/zi in care este inclus si micul dejun. Pe langa cele opt camere duble, pensiunea mai are in dotare locuri de joaca pentru copii, teren de tenis, baschet sau fotbal si liziera padurii pentru cei stresati.

Cum si-a cunoscut sotia

S-au lovit la semafor!

Celebrul carcotas si-a intalnit pentru prima data viitoarea sotie, pe Ioana, in trafic. Cei doi asteptau la acelasi semafor, iar atunci cand culoarea rosie s-a aprins, Mihai a demarat in tromba lovind masina din dreapta lui in care se afla Ioana.

“Nu a fost o busitura foarte mare. Doar i-am sters-o asa, putin. Cert este ca am remarcat imediat masina si, mai ales, persoana care era la volan. Mi-a placut de ea din prima. Apoi, intamplarea a facut ca sa vad aceeasi masina la mine in fata blocului. Atunci mi-am dat seama ca noi eram de fapt vecini si, dupa ceva timp, am intrat in vorba cu Ioana. A fost foarte romantic!”, a declarat Misu pentru Click!

La insistentele carcotasului, cei doi au inceput sa iasa foarte des impreuna si, in scurta vreme, s-au si casatorit. Desi nu-i place sa vorbeasca foarte mult despre viata sa personala, acum Misu are o familie fericita, iar fetita sa, Eva, in varsta de doar doi anisori, il asteapta cu nerabdare pe Mos Craciun.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.