Ultima colectie a designerului Adrian Oianu a fost transformata intr-un pretext pentru organizarea unui eveniment caritabil, cu stil.
Designerul Adrian Oianu si-a prezentat ultima colectie pret-a-porter miercuri seara la Palatul Casei de Economii si Consemnatiuni, in cadrul unui eveniment mai amplu, care a integrat atit componenta de moda, cit si una sociala si mondena. Peste 400 de invitati din domeniile public, cultural, diplomatic sau de afaceri au putut admira rochiile „Limited Edition“ si cu aceasta ocazie au putut contribui la programele sustinute de Special Olympics, organizatie sprijinita la nivel mondial care are ca scop reintegrarea in societate a persoanelor cu dizabilitati psihice.

Colectia prezentata miercuri seara la Palatul CEC este inspirata de femeia anilor '20, pe care designerul o vede puternica, atletica, dar care in acelasi timp isi cultiva feminitatea intr-un mod atent si studiat, foarte constienta de atuurile sale, dar care isi cunoaste si punctele vulnerabile.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.