Mihai Traistariu are cinci spectacole in noaptea de Revelion, atat in Bucuresti cat si in provincie, urmat in top de trupe ca Iris, cu trei spectacole in Bucuresti, Campina si Ploiesti, informeaza NewsIn.

Trupa Voltaj va participa la trei spectacole de Revelion in aer liber, potrivit vocalului formatiei, Calin Goia. Si trupa Mandinga va canta, cel mai probabil, la revelionul ArCub din fata Teatrului National, potrivit casei de discuri a formatiei.

Artistii au programate concerte si in orasele de provincie in noaptea de Revelion. Astfel, Alexandra Ungureanu si Crash, dupa ce isi vor petrece Craciunul cu familiile lor, vor avea de ales de Revelion intre ruta Resita-Caransebes-Bocsa, ori Alba Iulia-Targu Mures.

Trupa Activ canta de Revelion in Cluj, Aiud, Blaj si Sibiu. Si trupa Hi-Q a ales sa cante in Ardeal, si de Revelion va sustine trei concerte la Cluj, potrivit lui Florin, care a spus ca membrii trupei isi vor petrece doar Craciunul acasa, cu familiile.

Potrivit chitaristului Directia 5, Marian Ionescu, trupa va canta de Revelion in trei orase din Moldova.

Exista insa artisti care aleg familia de sarbatori, in detrimentul scenei de spectacole. "Prefer sa stau cu prietenii de sarbatori decat sa cant", a spus Florin Chilian. Nicu Alifantis si Alexandru Andries se numara si ei printre artistii care nu sustin spectacole de sarbatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.